reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej kochane,
My dzis za jakies 2-3 godzinki wracamy do Wro. W sumie ciesze sie,lubie nasze mieszkanie i lubie do niego wracac:) w poniedzialek mam urodzinki wiec postanowilismy z S. Ze w sobote robimy sobie NASZ DZIEN:) przygotuje jakies drinki i przegryzajki,zapalimy swieczki,S. Zajmie sie muzyka,moze jakis filmik i zarzadzamy dzien leniuchowy lozkowy:D korci mnie zeby poluzowac i nie dbac o zabezpieczenie,choc boje sie i nie wiem co jest silniejsze:strach czy namietnosc;P
A w nastepny weekend w sb zapraszamy kilku znajomych do naszej ulubionej knajpki na piwko urodzinowe:)

Milego dzionka - odezwe sie pewnie juz z domku:)

Edit o 19:06

Co tu taka cisza?! Mam skasowac posta? Cos z nim nie tak?:) moze cos zablokowalam?:)

Ostatnia edycja:
Nanulinko życze udanego świętowania. A co na to Twój lekarz, dał Wam już zielone światełko na staranka? jak tak to do dzieła i trzymam kciukaski:tak:

Gatto ale mi smaku na ta pite narobiłas:D

Byłam u ginka, spoko kolo moja siostra (w 38 tc) tez do niego chodzi. Pecherzyk jest dobrze umiejscowiony tak twierdził ciąża ciut wieksza nić wskazuje termin miesiaczki.pecherzyk ciazowy wielkosci 6,8mm widać ciałko żółte(?) tak zrozumiałam wg OM to dziś jest 4tyg i 6 dni ciązy wiec bardzo wcaeśnie i zarodka nie widać. Jeżeli sie pojawi 24 lipca dostane L4 póki co na bolący brzuszek mam przepisany duphaston. teraz czekam i nadal sie boje o groszka.

pozdawiam

Kaso

Trzymam kciuki za piekny zarodek:) wszystko jak widac na dobrej drodze:)))
Oszczedzaj sie :)

A co do nas zielone swiatelko od gin mamy od wrzesnia wiec nasz dzien bedzie musial raczej opiewac akcje zabezpieczajace... ale i tak sie ciesze na ten nasz czas tylko we dwoje...

Kaso to teraz oficjalnie zostalas BERKIEM;-) serdecznie gratuluje :-)
A rozmawialas z rodzinnym, powiedz co i jak, ze praca ciezka a Ty juz masz strate za soba i ze bardzo sie boisz o ta ciaze, popros o L4 i powiedz, ze ginek Ci da i kiedy a do tego czasu trzeba troche pokombinowac;-)

Część Dziewczyny
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie! Dawno nie odwiedzała Was. Niezmiernie cieszę się że tak wielu z Was udało się zaciäzyć! GRATULACJE !!! Ją niestety nadal się staram. LEczę tarczyce i mam nadzieję że i ją w krótce berka złapie ;)

reklama
MZC witamy ponownie, badz dobrej mysli berek sie u nas na watku ladnie przyjal, ciekawe ktora teraz do pary do Kaso dolaczy, bo u nas jakos tak parami leci :-)
Alez bedzie urodzaj na poczatku 2013 :-)

Kaso, a co moze klamac bedziesz?? przeciez to najszczersza prawda, a gin da jak serduszko bedzie... czyli za max 2 tygodnie ;-) a jak nie to zmiana lekarza i zmien piosenke ze plecy Cie bola bo dzwignelas... Ja dostalam 3 tyg ;-)

Do góry