reklama
ja miałam w sobotę pitęPostanowilam, ze dzis na kolacje zrobie pite z kurczakiem, juz mi slina leci....
smacznego
Hej kochane,
My dzis za jakies 2-3 godzinki wracamy do Wro. W sumie ciesze sie,lubie nasze mieszkanie i lubie do niego wracac
w poniedzialek mam urodzinki wiec postanowilismy z S. Ze w sobote robimy sobie NASZ DZIEN
przygotuje jakies drinki i przegryzajki,zapalimy swieczki,S. Zajmie sie muzyka,moze jakis filmik i zarzadzamy dzien leniuchowy lozkowy
korci mnie zeby poluzowac i nie dbac o zabezpieczenie,choc boje sie i nie wiem co jest silniejsze:strach czy namietnosc;P
A w nastepny weekend w sb zapraszamy kilku znajomych do naszej ulubionej knajpki na piwko urodzinowe
Milego dzionka - odezwe sie pewnie juz z domku
Edit o 19:06
Co tu taka cisza?! Mam skasowac posta? Cos z nim nie tak?
moze cos zablokowalam?
My dzis za jakies 2-3 godzinki wracamy do Wro. W sumie ciesze sie,lubie nasze mieszkanie i lubie do niego wracac
A w nastepny weekend w sb zapraszamy kilku znajomych do naszej ulubionej knajpki na piwko urodzinowe
Milego dzionka - odezwe sie pewnie juz z domku
Edit o 19:06
Co tu taka cisza?! Mam skasowac posta? Cos z nim nie tak?
Ostatnia edycja:
Nanulinko życze udanego świętowania. A co na to Twój lekarz, dał Wam już zielone światełko na staranka? jak tak to do dzieła i trzymam kciukaski
Gatto ale mi smaku na ta pite narobiłas
Byłam u ginka, spoko kolo moja siostra (w 38 tc) tez do niego chodzi. Pecherzyk jest dobrze umiejscowiony tak twierdził ciąża ciut wieksza nić wskazuje termin miesiaczki.pecherzyk ciazowy wielkosci 6,8mm widać ciałko żółte(?) tak zrozumiałam wg OM to dziś jest 4tyg i 6 dni ciązy wiec bardzo wcaeśnie i zarodka nie widać. Jeżeli sie pojawi 24 lipca dostane L4 póki co na bolący brzuszek mam przepisany duphaston. teraz czekam i nadal sie boje o groszka.
pozdawiam

Gatto ale mi smaku na ta pite narobiłas
Byłam u ginka, spoko kolo moja siostra (w 38 tc) tez do niego chodzi. Pecherzyk jest dobrze umiejscowiony tak twierdził ciąża ciut wieksza nić wskazuje termin miesiaczki.pecherzyk ciazowy wielkosci 6,8mm widać ciałko żółte(?) tak zrozumiałam wg OM to dziś jest 4tyg i 6 dni ciązy wiec bardzo wcaeśnie i zarodka nie widać. Jeżeli sie pojawi 24 lipca dostane L4 póki co na bolący brzuszek mam przepisany duphaston. teraz czekam i nadal sie boje o groszka.
pozdawiam
Kaso
Trzymam kciuki za piekny zarodek
wszystko jak widac na dobrej drodze
))
Oszczedzaj sie
A co do nas zielone swiatelko od gin mamy od wrzesnia wiec nasz dzien bedzie musial raczej opiewac akcje zabezpieczajace... ale i tak sie ciesze na ten nasz czas tylko we dwoje...
Trzymam kciuki za piekny zarodek
Oszczedzaj sie
A co do nas zielone swiatelko od gin mamy od wrzesnia wiec nasz dzien bedzie musial raczej opiewac akcje zabezpieczajace... ale i tak sie ciesze na ten nasz czas tylko we dwoje...
myszka2829
Fanka BB :)
Kaso to teraz oficjalnie zostalas BERKIEM;-) serdecznie gratuluje :-)
A rozmawialas z rodzinnym, powiedz co i jak, ze praca ciezka a Ty juz masz strate za soba i ze bardzo sie boisz o ta ciaze, popros o L4 i powiedz, ze ginek Ci da i kiedy a do tego czasu trzeba troche pokombinowac;-)
A rozmawialas z rodzinnym, powiedz co i jak, ze praca ciezka a Ty juz masz strate za soba i ze bardzo sie boisz o ta ciaze, popros o L4 i powiedz, ze ginek Ci da i kiedy a do tego czasu trzeba troche pokombinowac;-)
mzc
Aktywna w BB
Część Dziewczyny
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie! Dawno nie odwiedzała Was. Niezmiernie cieszę się że tak wielu z Was udało się zaciäzyć! GRATULACJE !!! Ją niestety nadal się staram. LEczę tarczyce i mam nadzieję że i ją w krótce berka złapie
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie! Dawno nie odwiedzała Was. Niezmiernie cieszę się że tak wielu z Was udało się zaciäzyć! GRATULACJE !!! Ją niestety nadal się staram. LEczę tarczyce i mam nadzieję że i ją w krótce berka złapie
reklama
myszka2829
Fanka BB :)
MZC witamy ponownie, badz dobrej mysli berek sie u nas na watku ladnie przyjal, ciekawe ktora teraz do pary do Kaso dolaczy, bo u nas jakos tak parami leci :-)
Alez bedzie urodzaj na poczatku 2013 :-)
Kaso, a co moze klamac bedziesz?? przeciez to najszczersza prawda, a gin da jak serduszko bedzie... czyli za max 2 tygodnie ;-) a jak nie to zmiana lekarza i zmien piosenke ze plecy Cie bola bo dzwignelas... Ja dostalam 3 tyg ;-)
Alez bedzie urodzaj na poczatku 2013 :-)
Kaso, a co moze klamac bedziesz?? przeciez to najszczersza prawda, a gin da jak serduszko bedzie... czyli za max 2 tygodnie ;-) a jak nie to zmiana lekarza i zmien piosenke ze plecy Cie bola bo dzwignelas... Ja dostalam 3 tyg ;-)