reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jak tylko wszystkim nam się uda w 2013 r. to trzeba będzie się gdzieś spotkać z maluchami.. i będziemy z rozrzewnieniem wspominać nasze smutki, rozterki..:tak:

Myszka z kefirem to u mnie taki temat, że działa ale za bardzo i mogę pić tylko wtedy gdy nigdzie się z domku nie ruszam :)
Moje kochanie też się tak moczy tylko wtedy zabiera kompa do łazienki i ogląda mecze w wannie....

Gatto ja na szczęścia mam odwrotnie- zawsze miałam słabe włosy i paznokcie a teraz się bardzo wzmocniły i ładnie wyglądają:)

to tez objaw ciazowy :-D spoko nie wylysiejesz ;-) ja ze swoimi trzema na krzyz juz musialam zostawiac rozpuszczone :-D
(znacie ten dowcip)

przychodzi babka do fryzjera i ma tylko trzy wlosy na glowie
B: prosze mi zrobic piekna fryzure bo na bal ide...
Fryzjerka patrzy i mysli co jej tu odpowiedziec, co zaproponowac itd. w koncu odpowiada...
F: moze zrobmy warkocza...
B: dobrze niech bedzie warkocz
F: to zapraszam na myjke
Po umyciu wytarciu z przerazeniem zauwaza brak jednego wlosa... i mowi
F: moze jednak zrobimy cos z przedzialkiem??
B: ach super, niech bedzie z przedzialkiem
Fryzjerka grzebieniem probuje rozdzielic wlosy, a po chwili widzi juz tylko jeden... i mowi
F: wie pani te wlosy byly takie slabe i wypadly dwa z trzech ktore pani miala...
B: wiem, wiem... no trudno pojde w rozpuszczonych :-D

Gatto obstawiam dziewczynke :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hihihi:-)
ale dobra wyszla pita dzisiaj, mniam!!!moze gdyby nie bylo tak goraco to bym polubila gotowanie:szok:

Do góry