reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszka przytulam :*** ale w kolejnym cyklu na nowym łożu ;-)to już się tak szybko cykl nie skończy &&&&&&&&&&
Kaso teraz już z górki :tak:
MartOocha u Ciebie też:tak:
Gatto do jutra spokój proszę i zamiast się zamartwiać lepiej jakiś przepis na włoką delicję zapodaj!
Danutaski a jak sprawy u Ciebie się mają?
Nanulika teraz wypoczęci i do dzieła!!!!

ja tylko tak na chwilę..:sorry2:
lece do pracy
paaa

Myszko, następny miesiąc jest szczególnie piękny na robienie dzieci:-)... bo wtedy maluszki już się urodzą jak będzie cieplutko;-)

Myszko te nowe łóżka chyba mają coś w sobie :) ja od razu jak wyremontowaliśmy sypialnię i złożyliśmy wyrko zaszłam w pierwszą owu :) trzymam kciuki zatem.

ja jeszcze słówko do Gatto - zrób sobie suwaczek!!!!!!! plis!!!!:sorry2:

kochana boje sie jak diabli:baffled:jutro wieczorem mam ginka, sprawdzi co tam w trawie piszczy i jak bedzie ok to skombinuje jakis suwaczek, ok?? wytrzymasz jeszcze do...piatku???

jak poszla prolaktyna, ciagle pytam i nie znam odpowiedzi:szok:

Myszko przykro mi....ale tez mysle jak Marta, nowe wyrko nowe dzidzi:happy:

Danutaski hop hop!!!

Lopop tez pije kawe na balkonie, w nocy byla burza i sie troche powietrze oczyscilo:tak:

reklama
Myszka dziewczyny maja racje! Nowe lozko-nowe mozliwosci:)
Ja tez sypialnie szykuje na nowe dzialania...
Ja juz kawke na balkonie mam za soba,kwiaty pieknie rosna wiec. Az przyjemnie sie siedzi:)
Zmykam do OBI,milego dzionka!

Do góry