• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto a co ja wczesniej mówiłam??Że bankowo będzie za pierwszym razem:))))Taki mój ewenement;) A do tego jeszcze te moje potajemne wyliczenia i celowanie w owulkę:-D Śmiechu warte ale udało się:))) Juz nie mogę się doczekać piatku i kolejnej bety...

A tak z innej beczki-ogólnie jadam bardzo mało owoców,wiem,niezdrowo:(Ale stwierdziłam,że czas sie do nich przełamać i pochłaniać wieksze dawki...no to własnie jem czereśnie i zaraz chyba haftnę;(niektóre tak dziwnie smakuja jakby miały w sobie kilo robaków:(((No nic-nie zagladam do środka,wole szybko połknąć:wściekła/y::-D

Ostatnia edycja:
reklama
emka01
witaj u nas:) ja też tu od niedawna a już czuję się dzięki dziewczynom jak u siebie:) naprawdę miła ekipa tu jest!
[*]światełko dla Twoich bliźniaków, aż nie umiem sobie wyobrazić co przeżyłaś mimo że sama jestem po 2 stratach....
ale dobrze,że znów wszystko idzie ku dobremu - trzymam kciuki za Twoją piątkową betkę!!!

a co do czereśni, też dzisiaj kupiłam:) jednak z zasady nie zaglądam do środka, lepiej nie wiedzieć:P

Endi
niestety nie pomogę z tym olejkiem bo w życiu nie stosowałam, ale pewnie net pełny informacji - dziewczyny mają rację:)

butterfly

nie zapominaj o sobie kochana! musisz coś jeść:) fanta, chrupki? wyśmienicie:) gdybym wiedziała posłałabym Ci porcyję gołąbków:)
do kiedy Ty jeszcze tego szkraba pilnujesz?

myszka

jak postępy prac się mają?:) dajecie radę?:)

Ostatnia edycja:
Myszka padla po remoncie hihi

Emka ja zawsze zagladam od momentu kiedy zjadlam 10 kg wszystkie z robakami:baffled:
moje czereśnie wzeszłym roku miały robaczki i wiecie co wszyscy w rodzinie je jedli aż uszy im się trzęsły a mnie wcale nie ciągnęło na jedzenie a potem szwagierka zobaczyla ze są robaczki:-p hi ja miałam rentgen w oczach

w tym roku nie ma robaczków to nie ten rok więc zajadaj do woli

Emka Endi witajcie..
[*]
[*]
[*] dla Waszych Aniołków..
Buterfly ja nie mogę z Ciebie:-) ;-) i uważaj na Małego Srajtka bo jak dorośnie to Ci 'wyśpiewa' wszystkie smuty z tego przepięknego okresu kiedy się nią opiekujesz:-D;-) ;-);)
Myszka już próbujesz nowe łoże?????

ja do pewnego czasu myślałąm że czereśnie nie mają robali.. nie wiem ile zjadłam robaków.. ale czereśnie mimo wszystko były pyszne:-) :D

moje świeże wyniki:
prl podstawowa 15,14
prl po obciążeniu 241,2 (trochę za dużo)
tsh 1,16
ft4 1,47
wydaje mi się że jak już wogóle uwolnię się od nerwów będzie dobrze.. hmm.. lepiej mówić niż wykonać:baffled: :sorry2:

a na temat wyników będę rozmawiać z endo jutro:zawstydzona/y:

jestem kochane :-)

witaj Emka u nas i czuj sie jak u siebie :-) gratulacje, farciaro za pierwszym strzalem :-D
no to mamy urodzaj :-)

Skrecilismy lozko i szafki nocne, a teraz mnie gania bo regal skreca :-)

2 lata Gatto, moze ciut wiecej

reklama
Witajcie,

Wy tu tak rozprawiacie o tych remontach i sypialniach itp. więc włączę się i ja- w tym momencie cały dom mam przewrócony do góry nogami:szok:

Pokój dziecka mam już przemalowany, sypialnie też ale pozostały nam jeszcze 3 pokoje plus meble które wczoraj zamówiliśmy a przyjechać mają w sobotę.
Pytałam Was ostatnio o kolory, jakie byście mogły zaproponować dla odmiany no ale jakoś bez entuzjazmu to przeszło. W sumie bez echa....No cóż...:-(
Nie naciskałam więc a teraz to już i tak po frytkach, bo temat mamy zamknięty, tzn. kolory wybrane. W sumie to żaden remont, bo mam nowy dom i zmian wprowadzać nie musiałam, tylko jakoś tak wzięło mnie na zmianę kolorów w mieszkaniach i zmianie mebli. Cholercia, jak tak dalej pójdzie to co 3 lata będę wszystko zmieniać :-D

A poza tym to cieszę się razem z Wami, bo codziennie Was podczytuję (rano i wieczorem coby być stale na bieżąco) i gratuluję tym, którym znów się udało!!
To naprawdę piękne że ten wątek starających się rozrasta się co jakiś czas o kolejne zachodzące w ciążę kobietki! Jest nadzieja dla każdej , jak widać :tak: Brawo! Gratuluję!

A tak w ogóle u mnie nieciekawie o tyle, że mam przyblokowane ucho. Kilka lat temu miałam zapalenie ucha środkowego i to samo ucho co jakiś czas się odzywa. Jestem przygłuchawa :-D Jutro idę na badanie słuchu a właściwie dwa. W piątek za to po kolejną część zwolnienia i skierowanie do stomatologa. Obiecałam sobie wyleczyć zęby przed porodem( to samo zrobiłam w pierwszej ciąży), tylko jeśli mam wybierać to 100% wolę chodzić do ginekologa niż stomatologa. Ech, na samą myśl mnie skręca:-( Dlatego na fotel dentystyczny nie siadam bez znieczulenia. Choćby nie wiem co...

Aha, nawiązując do tematu ząbków, Danutaski, przepraszam że nie wtrąciłam się wcześniej(niestety tak byliśmy zajęci naszymi zmianami w domu) ale to samo co ty (z tą ósemką) miałam i w pierwszej ciąży i również obecnie! Budzę się z bólem zęba a właściwie dziąsła w nocy, w ciągu dnia nic nie mogę przełknąć....No takie uroki ciąży, bo jak poczytałam to większość z nas ciężarnych ma tego typu właśnie przypadłości.
Dlatego lecę od przyszłego tyg. na fotel i niech robią co chcą :tak: bylebym nie cierpiała a zdrowe zęby miała.

Lopop, nawiązując do czereśni- niestety również i w tym roku można natknąć się na czereśnie z robakami:tak: Niedawno takie nabyłam i ...co druga miała w sobie białko :baffled: Najlepsze jest to że co roku obiecam sobie że nie będę jadła czereśni, ale jak ...kiedy ja je tak uwielbiam :-D

PS. Znów robię ciasto :-D Tym razem sernik na biszkopcie z borówkami i galaretką o smaku o owoców leśnych :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry