Witajcie,
Wy tu tak rozprawiacie o tych remontach i sypialniach itp. więc włączę się i ja- w tym momencie cały dom mam przewrócony do góry nogami
Pokój dziecka mam już przemalowany, sypialnie też ale pozostały nam jeszcze 3 pokoje plus meble które wczoraj zamówiliśmy a przyjechać mają w sobotę.
Pytałam Was ostatnio o kolory, jakie byście mogły zaproponować dla odmiany no ale jakoś bez entuzjazmu to przeszło. W sumie bez echa....No cóż...:-(
Nie naciskałam więc a teraz to już i tak po frytkach, bo temat mamy zamknięty, tzn. kolory wybrane. W sumie to żaden remont, bo mam nowy dom i zmian wprowadzać nie musiałam, tylko jakoś tak wzięło mnie na zmianę kolorów w mieszkaniach i zmianie mebli. Cholercia, jak tak dalej pójdzie to co 3 lata będę wszystko zmieniać
A poza tym to cieszę się razem z Wami, bo codziennie Was podczytuję (rano i wieczorem coby być stale na bieżąco) i gratuluję tym, którym znów się udało!!
To naprawdę piękne że ten wątek starających się rozrasta się co jakiś czas o kolejne zachodzące w ciążę kobietki! Jest nadzieja dla każdej , jak widać

Brawo! Gratuluję!
A tak w ogóle u mnie nieciekawie o tyle, że mam przyblokowane ucho. Kilka lat temu miałam zapalenie ucha środkowego i to samo ucho co jakiś czas się odzywa. Jestem przygłuchawa

Jutro idę na badanie słuchu a właściwie dwa. W piątek za to po kolejną część zwolnienia i skierowanie do stomatologa. Obiecałam sobie wyleczyć zęby przed porodem( to samo zrobiłam w pierwszej ciąży), tylko jeśli mam wybierać to 100% wolę chodzić do ginekologa niż stomatologa. Ech, na samą myśl mnie skręca:-( Dlatego na fotel dentystyczny nie siadam bez znieczulenia. Choćby nie wiem co...
Aha, nawiązując do tematu ząbków,
Danutaski, przepraszam że nie wtrąciłam się wcześniej(niestety tak byliśmy zajęci naszymi zmianami w domu) ale to samo co ty (z tą ósemką) miałam i w pierwszej ciąży i również obecnie! Budzę się z bólem zęba a właściwie dziąsła w nocy, w ciągu dnia nic nie mogę przełknąć....No takie uroki ciąży, bo jak poczytałam to większość z nas ciężarnych ma tego typu właśnie przypadłości.
Dlatego lecę od przyszłego tyg. na fotel i niech robią co chcą

bylebym nie cierpiała a zdrowe zęby miała.
Lopop, nawiązując do czereśni- niestety również i w tym roku można natknąć się na czereśnie z robakami

Niedawno takie nabyłam i ...co druga miała w sobie białko

Najlepsze jest to że co roku obiecam sobie że nie będę jadła czereśni, ale jak ...kiedy ja je tak uwielbiam
PS. Znów robię ciasto

Tym razem sernik na biszkopcie z borówkami i galaretką o smaku o owoców leśnych :-)