• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
endi zapalam
[*]
[*]

kochająca mama mogę wpaść na ciasto kawkę przyniosę???

a mnie dalej gardło boli a w poniedziałek skończyłam brać antybiotyk:-( ach jestem do niczego dziewczyny chyba znacie jakieś domowe sposoby skuteczne ???

Lopop co ty kobieto robisz z tym gardlem. Domowy sposob ktos podawal na 30tkach: miod, cytryna, sok malinowy, zalac goraca woda i pic, chyba tak to szlo:eek:

Ani@k wyniki wg mnie bardzo dobre, ale co ja sie tam znam:-p

Ja dziewczynki dzis wieczorem mam wizyte i juz jestem zestresowana...Na dodatek jestem glodna, a jeszcze musze poczekac z 10 min coby sie tabletka dobrze wchlonela:confused2:

hejka
czereśnie trzeba zalać wodą, zostawić na chwilkę to robale same wyjdą. A nasza z drzew były bez mięsne.My remontujemy jeden pokój a już mnie szlag trafia a co dopiero cały dom:szok:.
W sumie to pokój się nam zwolnił gdy okazało się ze jestem w ciąży więc sie cieszyłam że chłopcy będą mieć swój pokój i zwolnią miejsce dla malenstwa ale nie wyszło. Teraz mam nowy plan: pokój wyremontowany, przychodzi owulka, mamy ciąze i za 9 miechów mamy bobasa i wszystko się układa:-D
inaczej być nie może
pozdrawiam

lenka, my jak dowiedzieliśmy się że jestem w ciąży postanowiliśmy szybko kupić mieszkanie co by je urządzić zanim będę dużą ciężarówką. Potem stało się to co się stało ale mieszkanie już było wybrane i kredyt w trakcie załatwiania. Gdy robiliśmy remont to specjalnie zostawiliśmy nieruszony pokoik- żeby zrobić jak maleństwo będzie w drodze :) i tak oto trzeci pokój długo nie musiał czekać na swój czas. Jeszcze wszystko nieskończone a po wakacjach trzeba myśleć o kolejnym malowaniu żeby zimą nie trzeba było tego robić :) życzę żeby Twój plan powiódł się w 100%

Lenka powodzenia w realizacji planu!!!!!

Marta wy tez chyba z a pierwszym strzalem sie zaciazyliscie, prawda???

My kupilismy mieszkanie miesiac po stracie, teraz jak na razie maly pokoj jest graciarnia i jakos mam lenia zabrac sie za usystematyzowanie go:eek:

Gatto, zgadza się :) do pierwszej @ zero przytulanek a potem od razu się udało. Bez celowania, mierzenia itp. U nas póki co w małym pokoju też graciarnia- jak nie wiedzieliśmy gdzie coś postawić to A. mówił do trzeciego pokoju.Teraz jest tam misz-masz no i mieszka świnka morska imieniem Edek.

Załączniki

• edek.jpg
    edek.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 50
hej dziewczyny!
ja już po kawce i śniadanku, S. poszedł do pracy a ja się biorę zaraz za malowanie pasów w sypialni!
póki co wyrysowaliśmy je ołówkiem na ścianie:)
mam nadzieję,że wyjdzie to tak jak chcemy...

Gatto!
trzymam kciukole za wizytę!!!

a od tego waszego gadania o czereśniowych robalach moje jak zaklęte stoją w miseczce i coś straciłam ochotę na ich jedzenie:P

dziś na obiad pizza z kurkami:D mniami!!!!

a pod wieczór jeszcze jedziemy do optyka, mszę okularki nowe sobie sprawić:)
no i o 17:30 przychodzi jakaś babka oglądać komodę, którą mam na sprzedaż:)

aktywny dzień.... w planie miałam jeszcze mycie okien balkonowych w sypialni ale nie wiem czy się wyrobię bo tą komodę muszę jeszcze uprzątnąć i rozdysponować po mieszkaniu zanim ona przyjdzie....

Miłego dnia - będę zaglądać:)

czesc dziewczynki :-)

Gatto kochanie moge isc z Toba na wizyte, bede Cie trzymac za antenke ;-) w telefonie :-D dzieki za smska :-)

Lenka plan dobry i tego sie trzymaj :-)

Z wrazenia zapomnialam co mialam jeszcze napisac :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry