• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-D wyniki są :) ale nie znam się na wszystkich ...

[TABLE="class: standardTable"]
[TR="bgcolor: #036485"]
[TD][/TD]
[TD]Wynik[/TD]
[TD]Jednostka[/TD]
[TD]L[/TD]
[TD]H[/TD]
[TD]Norma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anty-TPO
[/TD]
[TD]anty-TPO[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]IU/ml[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]5,61[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3E3E3"]
[TD]Prolaktyna
[/TD]
[TD]Prolaktyna[/TD]
[TD]18,46[/TD]
[TD]ng/ml[/TD]
[TD]5,18[/TD]
[TD]26,53[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]P/c. przeciw kardiolipinie
[/TD]
[TD]P/c. p. kardiolipinie IgG:[/TD]
[TD]3,88[/TD]
[TD]GPL[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3E3E3"]
[TD][/TD]
[TD]P/c. p. kardiolipinie IgM:[/TD]
[TD]6,44[/TD]
[TD]MPL[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Grupa krwi
[/TD]
[TD]Układ AB0[/TD]
[TD]Wynik zastrzeżony[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama
Motylku mogę Ci tylko powiedzieć o tych przeciwciałach anty-TPO tyle, że jeżeli są w normie to nie masz choroby autoimmunologicznej tarczycy (hashimoto ani gravesa-basedowa). Ja niestety miałam je oznaczone w ten sposób >>>1300,00 pilna konsultacja endokrynologiczna :(

Gatto rozumiem Twoje nerwy, ja jak szłam na pierwszą wizytę w 6 tygodniu to z nerwów nie byłam w stanie zdjąć spodni do badania. Teraz też czuję poddenerwowanie a do wizyty ponad tydzień. Ale to jest chyba zrozumiałe. Kobieta która jest w pierwszej ciąży inaczej podchodzi do tego niż taka jak my, po stracie. Mi wtedy też się wydawało że dwie kreski na teście to sprawa jasna i nic złego nie może się wydarzyć. A teraz wszystkiego się boję...

Hello

Gatto ciekawa jestem jakie bedą twoje wrażenia po wizycie:-)na pewno zobaczysz swojego Bąbelka-fasolinka:tak:
Nie denerwuj sie bedzie dobrze....tak a sama sie denerwuje hehhee no cóz My kobitki po stracie juz tak chyba
mamy.

Ciekawe co u Danutaski i jej Ninki:-):happy:

Gatto- xx kciuki zaciśnięte! :) ale u Ciebie nie ma przecież się czym denerwować.. piękna betka, piękne temperaturki.. po prostu SPA ;-).

No niestety po tych wszystkich przeżyciach chyba nie mamy szans na bezstresową ciąże..Chciałabym przejmować się tylko tym ze 'okropnie przytyłam' i że już jestem 'strasznie ociężała i już mam dość' :sorry::-p.
Niestety, chyba każde USG będzie wyzwalać negatywne emocje..to wszystko się będzie przypominać.. to chyba naturalne..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry