• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martoocha chyba wszystkie sie denerwujemy tak samo i zawsze bedziemy. Ja teraz postanowilam myslec pozytywnie i nie dam sie wykolowac!! Tym razem sie uda i koniec! Tez ci polecam ta metode: zaprzyj sie i pojdzie!!

reklama
Gatto- nawet nie wiesz jak się cieszę! Zaczęłam się denerwować jak tak długo nic nie pisałaś :sorry:.
A powiedz jak generalnie się czujesz? masz jakieś konkretne objawy?

Martoocha nie mam zadnych typowych. Zauwazylam, ze mi zaczely wypadac wlosy, czasem ogarnia mnie sennosc ale nie codziennie, mialam problem z wyproznianiem, ale codzinnie jem jablko i jogurt (niekoniecznie razem) i zdecydowana poprawa:tak: a i jeszcze czuje bardziej zapachy (wszystkie). Tyle:tak:

Gatto GRATULUJĘ!!! :-D Obyś już nie musiała się więcej stresować!! :* i cała ciąża przebiegła bez problemowo!!

Co do stresowania się każdym Usg... to najgorszy jest początek... :-( później kiedy czuję się ruchy już jest zupełnie inna sprawa :tak: Ja poczułam koło 15 tygodnia więc szybko przestałam się stresować,! Poza tym polecam dekoder tętna płodu! Super sprawa dla mam p przejściach! W razie strachu można sprawdzić czy serduszko biję i od razu kamień z serca opada...

Martocha za ciebie też trzymam kciuki i gorąco wierzę ze wszytko będzie dobrze :**** Cały czas śledzę twoje losy i bardzo ci dopinguję!!

Lopop, z miłą chęcią bym Cię zaprosiła na ciacho , gdybyś tylko mieszkała bliżej ;-)Teraz tym bardziej mam tak wiele wolnego, że fajnie by nam się gawędziło przy kawusi...Ciacho wyszło pycha, jedynie za mało galaretki, następnym razem zaleję borówki większą ilością galaretki, tak by żadna z nich nie wystawała :-)

Gatto, cudowne wiadomości! Super- cieszę się razem z Tobą :tak:

Danutaski, jak się czujesz? Odezwij się....

Ostatnia edycja:
Brawo brawissimo GATTO!!!

suuuper! gratuluję fasolki i serducha!!!

My w tej chwili wróciliśmy z miasta - okulary zakupione (do odbioru we wtorek), i zakupiona lampa:D portfel trochę zmasakrowała ale też piękna jest!!!:)

pizza wyszła pysznościowa:)

IMAG1153.jpgIMAG1154.jpg

Tak więc objedzeni i zadowoleni odpoczywamy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry