• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja dziś jeszcze miałam coś co mnie zastanawia....

w śluzie miałam sporo czerwonych paseczków krwi, żywo czerwonej...
śluz białawy, ciągnący....
wczoraj mnie z kolei kłuło w brzuchu na dole koło jajników....

myślicie,że wszystko ok?

reklama
No niech bedzie, nie bede Cie meczyc, a jakoscia sie nie martw nadrobisz jakosciowo po porodzie :-)

u nas plac boju ogarniety, na jutro zostalo tylko mlodego lozko do zlozenia, bo dzis nie mialam sumienia slonca ganiac jeszcze z wynoszeniem wersalki... wiec jutro to zrobi :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki :-)

Nanu pierwsze cykle maja prawo miec rozne dlugosci, dla porownania moje sprzed porodu mialy 28 dni (plus minus 1), pierwsza @ przyszla po 8 tyg, druga miala 21 dni, kolejna tez jakas inna byla i teraz odkad mierze temp. to bylo 29, 30 i teraz 26, wiec widzisz sama kazdy organizm w innym tempie wraca do siebie... daj mu czas i sie nie martw :-) Musi sam sie wyregulowac, a to dopiero 2 Twoja @ po#.

Nanulika moje @ po poronieniu tez byly takie ni wypial ni przypial, jeden 21 dni, drugi 26 jeszcze inny 23, masakra jakas. A mozliwe, ze ty mialas owulke i plamienie srodowulacyjne, duzo kobietek tak ma. Albo jajnik wytwarza za malo progesteronu i jestes w punkcie "miedzy". Mnie ginek wytlumaczyl, ze jeden organizm wraca szybko do formy, inny musi sie zorientowac o co loto i potrzebuje wiecej czasu.

ja obstawiam, ze @ idzie u Nanu;-)

Kicia wypoczeta?? dzieki za przepis, poszukam pity kolo nas i sprobuje (ale to latwe nie bedzie, bo u nas rynek nastawiony na gotowe potrawy) cholernie wygodni sa i jedza "smieci".
Ostatnio myslalam, ze padne w sklepie ze smiechu :-D babka przed nami kupowala pelen zestaw dietetyczny (musli Fitness, herbatki odchudzajace, wszystko z 0,01% tluszczu... i do tego puszka z Raviolli (gotowy twor, ktorego chyba pies by nie ruszyl (probowalam, wiec wiem co tam jest) :-D

Ostatnia edycja:
No coz,poczekamy zobaczymy:) nie zebym sie jakos bardzo martwila ale tak mnie to zastanowilo po prostu:) jesli jednak @ przyszla by np dzis to moj cykl bylby 17 dniowy:D normalnie rekord zyciowy:))))

Ja juz od 6 na nogach,zdazylam juz ogarnac pokoj,wyszorowac piekarnik,wstawic pranie i zmywarke,wypic kawuche:) dzis czeka mnie dzien z babcia bo bedzie we wro u lekarza i chce sie spotkac urodzinowo-imieninowo:) postanowila zakupic mi posciel wiec idziemy do JYSKa,a potem jedziemy do nas. Zaproponowalam jej tez zeby zostala na noc to jakiegos drina urodzinowego lykniemy:) zobaczymy czy sie zdecyduje:)

Zmykam do dalszych dzialan,czeka mnie lazienka,umycie podlog i sernik na zimno z malinami:D milego dnia kochane!

PS jak to fajnie ze ten moj suwaczek tak mknie,do "otwarcia sezonu" jjz calkiem niedlugo:P

reklama
no hej jak zwykle rannymi ptaszkami jesteśmy:)
nie uwierzycie ja wczoraj była na 18stce:eek: nie wiem czy wam wspominałam że idę:eek: pewnie zapomniałam
no za długo wiadomo sie nie siedziało bo eMek do pracy więc :confused2:szkoda że zrobili tak w środku tygodniamogli chociaż dzisiaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry