• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martoocha,
leć do szpitala, dziewczyny mają rację... mam nadzieję,że ginek każe Ci tam jechać albo do niego....
Moja koleżanka prawie całą ciążę plackiem leżała przez plamienia - ale urodziłą zdrową córeczkę!!! tak więc nie wszystko stracone!!!

kciuki zaciśnięte!!!&&&

reklama
:-) gatto !!!! ale superowa wiadomość !!!! cieszę się,że jest wszystko dobrze i że usłyszałaś bicie serduszka swojego gattinio :) czy jak to tam :*

Ja dziś o 18 będę w domu!! hura :) ginek mi odpisała,że z wynikami wszystko oki :) teraz tylko w poniedziałek zrobię TSH i FT4 i zobaczymy co się święci :) ale mam coraz większą nadzieje,że będzie też dobrze i doczekam się jak większość z Was małej fasolinki :)

p.s - poproszę o fluidki :-):-):-):-)

tak wyglądał wczoraj wrocław o 21:)
IMAG1155.jpg

a ja zbieram sie do prasowania... dobrze chociaz, ze to lubie ;-) :-D

kiedy bedziesz w Polsce?????? się trochę mi nazbierało prasowania:sorry:
żartuję.. :***

Martoocha ja bym pojechala juz na twoim miejscu!!! Bo jesli bedzie ok to moze cie zostawia w szpitalu na podtrzymaniu, bo moze w twoim przypadku nalezy lezec plackiem przez 2 tyg, nawet bez mycia!!! uwierz, ze sa takie przypadki i koncza sie porodem. Walcz o swoje dziecko i jedz!

Boże Gatto.. bez mycia??? to ja chyba przesadziłam.. bo ciężko mi było.. ale głowę myłam.. teraz jak mi się przytrafi ciąża nie będę robić nic!!!!:zawstydzona/y:

MartOocha ale to nie jest mocno krwiste.. więc moze wszystko w porzadku.. daj znać co odpisał ginek.. trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lezec Martoocha, lezec uczciwie plackiem i poki co czekaj co powie gin, jak sie nieodezwie do poludnia to jedz na konsultacje do szpitala. I nie panikuj ma byc spokoj, wszystko bedzie dobrze. Czasami schodza jakies zalegle nieczystosci, a "kawa z mlekiem" to nie zywa krew, wiec spokoj kochana, bedzie dobrze zobaczysz

Lopop slonce czy Ty nam czegos nie zapomnialas powiedziec:> ?? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
martOocha mam nadzieję,że to nic złego,pozostaje czekać na tel lekarza,byle nie za długo:(:no:zdrowia życzę

Ciekawe jak tam martOocha czy wszystko dobrze jest.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry