• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie pamietam Ty na zastrzyk chodzisz naczczo? moze z glodu Cie muli ;-)

Nanu moj 21 dni to tez rekord zyciowy ;-) a mnie czeka prasowanie dzis no i dalszy ciag prania... nie wiem czy ktoras z was sobie wyobraza ile sie moze nazbierac, gdy pranie sie robi tylko tego co potrzebne u dobrej sasiadki... masakra zaleglosci mam jak cholera a do tego musze przeniesc papiery i inne duperele z szafy (uwielbiam ja wszystko pomiesci) do szafeczek w pokoju ;-) na brak zajecia nie moge narzekac, za to sloneczko dzis ma tylko lozeczko do zlozenia i skonczona jego czesc robot domowych :-) dzielny byl przez te dwa ostatnie dni.

Lopop jak 18tka wczoraj wypadala, to dzis juz by nie bylo to samo:-p
Myszka nie, nie na czczo, ale o 7 zjadlam tabletke na tarczcyce (musi byc na czczo), potem musze poczekac conajmniej 30 min, a ze juz jestem glodna to wlasnie mnie mdli z glodu....potem musze cos przegryzc i jechac na zastrzyk na 8. Teraz wrocilam i sobie cos zjem konkretniej.

cześć dziewczyny, ale wy aktywne od rana :)

Gatto gratulacje, super wiadomości :) teraz zaciskamy &&&& żeby Gattino zdrowo rosło. Piękny suwaczek :*

Ja dzisiaj znowu cały dzień sama bo moje kochanie jest 9-21 w pracy. Postanowiłam zrobić dzień dla siebie i troszeczkę zadbać o ciało i duszę :) w sumie nie mam nic innego do roboty a trochę relaksu się przyda. Jutro z samego rana jedziemy do rodziców na ślub mojego brata- na szczęście będzie tylko cywilny i potem obiad, bez żadnego wesela. Pobierają się ponieważ chcą wziąć kredyt i kupić mieszkanie. A kościelny w sierpniu 2013.

miłego dnia wszystkim życzę :*

Coś się zaczyna dziać..z rana śluz: kawa z mlekiem (nie nawidzę tego określenia). Bóle jak na @ (w skali od 1-10, to na razie 5). Wzięłam podwóją dawkę Dupka i zobaczę co dalej z plamieniem (nie idę do pracy). Jak plamienie będzie ciągłe to jadę do ginka a potem pewnie do szpitala Medicover. Będę się odzywać w miarę możliwości.
Ściskam Was wszystkie mocno!

Martoocha ja bym pojechala juz na twoim miejscu!!! Bo jesli bedzie ok to moze cie zostawia w szpitalu na podtrzymaniu, bo moze w twoim przypadku nalezy lezec plackiem przez 2 tyg, nawet bez mycia!!! uwierz, ze sa takie przypadki i koncza sie porodem. Walcz o swoje dziecko i jedz!

Za 10 min mój lekarz do mnie oddzwoni i powie co mam robić (jak na złość jego synowa właśnie zaczęła rodzić).
Na razie tylko śluz mam jasno brązowy, plamień na wkładce brak.
Leżę i się nie ruszam..Do szpitala mam 15 min drogi, więc jak coś to zaraz tam będę.

Ostatnia edycja:
martoocha kochana słuchaj Gatto
zdrówka &&&&
Gatto no niby z ta 18stką masz rację no ale wiesz były i tańce impreza na 102 no ale wiadomo kto do pracy to zwijał się szybciej

oj martoocha tam jednak sa fachowcy nie wiem kochana ja bym tak już czekała

reklama
grzeczna dziewczynka!!!!!
Moj ginek wczoraj mi powiedzial, ze nie wazne, ze ja w jeden dzien bede latala jak z pieprzem wszedzie, a potem 2 dni lezala! Ja mam tak wyposrodkowac, zeby plamienia sie nie pojawialy, bo pomiedzy lezeniem plackiem, a zawodami sportowymi jest duza roznica, wystarczy robic to, co jest w srodku. Mysle, ze ciebie to tez dotyczy!!!:tak:Daj, Martus pozytywne myslenie!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry