Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Marika to straszne nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz [emoji25]bardzo mi przykro ...[emoji15]Hej.. Chciałam się z wami przywitać[emoji20]właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną[emoji20]niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje[emoji20]nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. [emoji20]bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko... A kolejne pytanie [emoji780] od kiedy mogę starać się o kolejne dziecko
![]()
@Anetka narazie @ nie ma ...wczoraj mnie troche mdliło dzisiaj piersi jakby pełniejsze ale nie bolesne , troszke boli mnie podbrzusze i ogolnie czuje się kiepsko ale to efekt nocek i nyc moze zblizajacej się @ [emoji12]@DorciaMamaOlka brak objawów jeszcze o niczym nie znaczy. Zobacz Lenka też nie ma objawów a jak już wysoko w ciąży jest. Także bez nerwów. Tak jak Nusia napisała bo maleństwo wszysyko czuje a w tym czasie rozwija się serduszko!!!
@InezkaK taka już ze Mnie ciamajda[emoji12][emoji12][emoji12]jak o czymś myślę to nie patrzę co robię. Niby mam podzieloną uwagę ale nie zawsze. Czasami jestem za bardzo rostrzepana[emoji28][emoji28][emoji28]. @ się nie pojawiła mam nadzieję!!!
@Lenka232323 a jak tam u Ciebie?? Daj znać jak się czujesz.
@Zaaaneta a co z Tobą??? Już tyle czasu Ciebie u nas nie widziałam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeju Kochana musisz być silna. Wiem łatwo się mówi. Wypłacz się. Wykrzycz na cały Świat!!! Tulę Ciebie mocno do serduszka!!! Wiesz, że cuda się zdarzają. Boziu mam nadzieję, że u Ciebie taki cud się zdarzy!!!Robiłam badania genetycznenie pomylili się.. 2 dni temu byłam na usg i jesy coraz gorzej
czemu to tak boli
![]()
Mdli, pełne piersi i bóle podbrzusza. Oj Kochana mi to wygląda na coś całkiem całkiem innego niż zmęczenie po nockach. Coś Mnie się wydaje, że to taka maluteńka fasolka powoduje!!!@Anetka narazie @ nie ma ...wczoraj mnie troche mdliło dzisiaj piersi jakby pełniejsze ale nie bolesne , troszke boli mnie podbrzusze i ogolnie czuje się kiepsko ale to efekt nocek i nyc moze zblizajacej się @ [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Biopsje kosmówkiMarika jakie badania genetyczne robilas?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom