Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wydaje mi sie, ze pomalu mozesz cos kupowac. Co miesiac po troche. Ja tak robilam. I dzieki temu zostal mi do kupienia materac do lozeczka, posciel i koszule do karmienia.Ja też się boję chodź jeszcze czasu a. Czasu. Przed mną :-)
A powiedz mi myślisz że jak zacznę coś już kupować czy za wcześnie
Boje sie i to bardzo. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazic.@KarolinaKlara witaj. Nie myślałaś o monitoringu cyklu skoro masz takie nieregularne? Wiesz co jest przyczyną tych rozchwianych cykli?
@InezkaK luteina jest naturalnym progesteronem i przez to według niektórych źródeł może wpływać na temperaturę (duphaston z kolei raczej na temperaturę nie wpływa) choć u mnie mega zmiany w temperaturze przy luteinie nie było. Myślę że to jak mocno mogłaby wpływać na podniesienie temperatury zależy też w dużej mierze od dawki dobowej.
Swoją drogą owulację z tego co pamiętam ginekolog potwierdził Ci znacznie wcześniej, a luteinę dopiero od 14 dc kazał brać? Dziwnie trochę bo zazwyczaj zalecają od ok 2-3 dni po potwierdzonej owulacji. Czyli ten po luteinie to jest jakby Twój drugi skok temperatury?
@justys0702 spokojnie, na pewno ze wszystkim zdążyciea samego porodu się boisz?
Ja w ciąży z Julką to właśnie się nie bałam, ale skończyło się cc. Teraz z kolei z jednej strony chciałabym spróbować rodzić sn ale z drugiej strony tak jak Ty też się boję (i to najlepsze, że nie samego bólu tylko innych rzeczy np. pęknięcia/nacięcia, albo na samą myśl o lewatywie już mi się robi niedobrze itd). Ale może u mnie też jest to kwestia tego że dość dobrze zniosłam cc i choć ból po był długo to jednak ominęły mnie właśnie te rzeczy których teraz się boję. I przez to nie śpię po nocach bo tak naprawdę nie wiem jaka ostatecznie zapadnie z mojej strony decyzja-czy pokonam ten strach czy jakby coś się zaczęło to i tak będzie cc.Boje sie i to bardzo. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazic.
![]()