Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo bym chciała ale mam przeczucie że nic z tego 21 dcMoże coś jest na rzeczy [emoji4],który dziś dc?
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tak bolało jeszcze przed testem.Cos jak ciągnięcie jajników na zmianę z podbrzuszem jak na @.Wydzielina jest jakaś, bo przed @ to raczej susza.Ja miałam taką kremowa coś jak twarożek zmieszana z przezroczystym sluzem.Bardzo bym chciała ale mam przeczucie że nic z tego 21 dc
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam taki mleczny śluz ale czasem tak mam, jeszcze 9 dni do @ najgorsze jest te czekanieMnie tak bolało jeszcze przed testem.Cos jak ciągnięcie jajników na zmianę z podbrzuszem jak na @.Wydzielina jest jakaś, bo przed @ to raczej susza.Ja miałam taką kremowa coś jak twarożek zmieszana z przezroczystym sluzem.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
No to zawsze najgorsze.Ja też mam taki mleczny śluz ale czasem tak mam, jeszcze 9 dni do @ najgorsze jest te czekanie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom