Nanulika sto lat spełnienia tego najważniejszego marzenia
p.s. sypialnia wyszła cudnie
Danatuski ja miałam tak samo na początku trzeciego trymestru teraz z oddychaniem jest już o wiele lepiej, tylko jak sie kładę to mija chwila kiedy złapię właściwy oddech:-) ale nie jest źle

puchnięcie nóg wraz z końcem tych okropnych upałów również się skończyło

teraz dokucza mi ból lewej nogi a także kości spojenia łonowego... nie wiem czy to normalne, najgorzej jest jak próbuję się podnieść,albo wstać po nocy - w ogóle nie mogę stanąć na lewej stopie, choć po chwili wszystko mija...

ogólnie czuję się dobrze...a o przyroście kilogramów pisać nie będę pocieszam sie że od 5 tygodni nic nie przytyłam

i chciałabym aby tak zostało

My też z moim mężem powoli wszystko kompletujemy i fakt ceny są gigantyczne, a najdrożej wychodzą właśnie ubranka typy pajac czy śpiochy za takie fajne, kolorowe trzeba dać powyżej 30 zł a wiadomo ze trzeba ich trochę kupić, a gdzie pozostałe rzeczy. Nie mamy jeszcze wózka, wszystkich ubranek, myślę zeby kupić jeszcze kilka tetrówek i flanelową pieluszkę no i nie mam nic do pielegnacji bo szczerze powiedziawszy to nie wiem co jest dokładnie potrzebne no i jakich marek najlepiej używać...

a i proszek do prania też nie wiem jaki jest najodpowiedniejszy

moze ktoś pomoże
Gatto u mnie w domu szybko dowiedzieli sie o ciąży dzięki mojej wszechwiedzącej bratowej...

a teściom powiedzieliśmy dopiero jak byłam w 14 tygodniu - zwyczajnie bałam się mówienia czegokolwiek wcześniej (choć zanim zaszłam myślałam ze nie bede robiła tajemnic - sytuacja rzeczywista zweryfikowała moje zdanie
Martoocha bardzo mi przykro, przytulam Cie strasznie mocno...:-(
miłego dnia dziewuszki...;-)