• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie bierz niebieskich pigulek;-) bo jeszcze w matrix wejdziesz ;-) my niesystemowe jestesmy;-)

Gatto mnie ta umiejetnosc po ciazy zostala, zjadlam wczoraj truskawki no i dzis po obiedzie nie upieklam ciasta, to co zrobilam?... poszlam spac:-D

Ostatnia edycja:
naniulka super ci wyszły te tapety!
Ja mam też do położenia. Może wpadniesz?

Gatto ja miałam to samo w ciąży. Mogłam tylko spać i ble...

Coś cycki mnie bolą:confused: Ale śluz nie ten:dry:
Teścior kupiła i czeka sobie spokojnie na odpowiedni czas...

Ja tez po obiedzie od razu w kimono, choc wczesniej zaliczylam kibel, tak mnie mdlilo, dostalam slinotoku i myslalam, ze puszcze pawia, ale jednak obeszlo sie bez niego.

No wlasnie zapominajka... kiedy?:)

A z mojego @ poki co nici... nie wiem co to byly te niteczki krwi i bol w podbrzuszu. Poki co cisza na morzu czerwonym.

No ja niby juz tyle tych cykli przerobilam po porodzie, a obecny najbardziej przypomina te sprzed... tzn. fakt nie zalalam niczego naglym tsunami na mym morzu czerwonym (a zdarzalo sie, ze i tampon i podpaska nie wyrobily sie... to bylo mniej wiecej tak, cisza, cisza i chlup, zalana po kolana jakby mnie zazynali:-D ja i moja @) ale ostatnie jakos oszczedne byly... ta za to wyglada w miare normalnie... hmm az tyle czasu moje cialo dochodzilo do siebie??

No nic dziewczynki kot juz sygnlizuje, ze czas do spania (wlazla na mnie i dziwnie sie mi przyglada, normalnie o tej porze juz spie, a ona na moich ecach), wiec spokojnej nocki i kolorowych snow :-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-)

kiedy czas? Gatto Myszka Nanulika - zawsze we właściwym momencie :-D. tak przynajmniej mi się wydaje hehe... czas jest jak kot - ucieka gdy chcemy go złapać, ale jak pozwalamy mu po prostu być to przychodzi i jest... szczególnie ten właściwy czas... czasem się śmieje, że całe życie na coś czekam... a już nie daj boże coś zaplanuję :-D wszystko na pewno będzie odwrotnie :-D

muszę iść do pracy... nie chce mi się... strasznie pochmurno za oknem i nie wydaje się ciepło.
miłego dnia dziewczyny

reklama
Anila zebys wiedziala, ze to jak z kotem... jak nie chcesz to sam sie cisnie i rozpycha ;-) a ogonic sie ciezko :-D
U mnie z planowaniem dokladnie tak samo... wszystko dokladnie na odwrot.

u nas zimno teraz jest az cale 13° a w ciagu dnia ma byc maksymalnie do 18°... normalnie rewelacja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry