• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
godka, ja na Twoim miejscu bym próbowała... dobrze że badasz progesteron, może warto zapodać duphaston jak się znów uda.... to pierwsza strata i to w początkowym etapie... wiem,że to boli - bez względu na to kiedy się dzieje, ale niestety - jak widać po nas wszystkich - zdarza się....

próbujcie dalej, a my trzymamy kciuki:)

tu dzielna ekipa starających! dobrze trafiłaś!!!

reklama
Godka witaj. Przykro mi, że w takich okolicznościach.

A my skoczyliśmy nad jeziorko i się wypluskaliśmy za wszystkie czasy.
Zastanawiam się, czy wypić sobie pyszną kawusię, czy już odpuścić...

Myszko a skąd ty piszesz?

kilka dni po poronieniu odwiedzila nas kuzynka z 6-miesiecznym synkiem, ciezko bylo...w ogole nie chcialam patrzec na dzieci, ale teraz juz coraz czesciej i z wieksza radoscia patrze na dzieci i wszystko co z nimi zwiazane :-)
moj narzeczony strasznie to przezyl, ale tez chce jak najszybciej znow zaczac sie starac :*

Angel z ta pieknoscia to Cie zdrowo ponioslo :-D
A sasiadow mam nowych na gorze jedna black woman wylewa pomyje oknem, a druga przestawia meble po nocy... Dwa dni temu pisalam do jakiej furii mnie doprowadzili...

Zapominajka z DE

Ostatnia edycja:
Helol kochane moje!!!

Myszka ty obzarciuchu, teraz warzywka, owoce, zero smietan i innych zeberek! zeby nie bylo!!!!!

Butterfly jak sie robi takie ice caffe???? ja co prawda nie przyjmuje kawy, ale moze Gattino zrobi wyjatek?

Angel to i ty tutaj?? kurcze ale watek nam sie rozbudowywuje!!!

Godka witaj, jak lekarz dal zielone swiatlo to znaczy, ze jest ok, a organizm glupi nie jest i przyjmie zarodek wtedy, kiedy bedzie gotowy, wiec trzeba probowac:tak:

Danutaski, no wreszcie sobie zrobilas dni lenia!!!!Brava!!!!

Ja kontynuuje jedzenie co 3 godziny! Z wagi 56kg skoczylam na 58kg (po 2-ch miesiacach:szok::szok:) co to bedzie potem????

myszka jak cie trzasne pewnie ze piekna wszystkie jestesmy piekne:tak::-)no nie zartuj pomyje przez okno:szok::no:to ci sie trafilo przykro mi bo na pewno jest to meczace:-(gatto brawo jak pieknie karm,karm gattolinke:-)to ty nie wiesz ze gdzie wy tam ja:-D:-D

reklama
Gatto ja ją robię tak: 2 łyżki kawy rozpuszczalnej Nescafe Senzacine Creme do tego 2-3 łyżeczki cukru i zalewam to trochę zimnym mlekiem i mieszam (miksuje mikserem) żeby się składniki połączyły, później dolewam resztę mleka i znów mieszam, do tego wrzucasz kostki lodu albo i nie zależy jak kto chce i na to bita śmietana w sprayu ;-) pychotka :)

godka
większość z nas wie co to za uczucie stracić dziecko ... sama poroniłam wczesną ciąże moją pierwszą ... teraz unormowałam wszystko i staramy się z G od nowa :) na początku też mnie drażnił temat ciąży,dzieci ale teraz już jest lepiej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry