• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tu to nawet nie wiem po co apteki maja otwarte wlasciwie na wszystko potrzebujesz recepty, a w soboty pracuja tylko dyzurne.
Posiedze teraz na diecie, a w poniedzialek wejde do doktora niech cos przepisze. Poki co leze, a chlopaki mi usluguja.
Moj na zakupach chodzi ze mna dzielnie, a mam jak Angel cos musi do mnie krzyczec zebym kupila...i do tego jeszcze sprawdzam gdzie taniej i wszedzie dzielnie chodzi. Chory jest jak jemu cos kazac przymierzyc;-)

reklama
Myszka bylas na cpp kłaczuś wrocil ze szpitala wlaśnie napisała. Najlepiej bedzie jak lekarz cos zapisze po co te meki.Ty to mas wspanialych chlopcow:tak:

Wlasnie doczytalam, oby Zjolce sie udalo...mysle, ze u niej ciut za wczesnie bylo na serduszko.
Klaczek jest wielka.

A moj M stwierdzil, ze czytam tak to forum i sie bardzo przejmuje i wg niego to tez przyczyna bolu... wiecznie usprawiedliwia moja slabosc do jedzenia...

myszka moze to dziwne ale ja mam przeczucie że u zjolki będzie dobrze:tak:całkiem możliwe ze od stresu cie boli,moze za bardzo wszystko bierzesz do siebie i to sie odbija na twoim zdrowiu.

Witam,
30 czerwca wyladowalam w szpitalu, puste jajo plodowe... silny krwotok...
Dlugo zastanawialam sie czyja to wina. Bardzo chcialam miec dziecko. To byla moja pierwsza ciaza.
Kiedy mozemy zaczac starac sie o kolejne?

godka bardzo mi przykro,przytulam:-(zazwyczaj po łyżeczkowaniu lekarze zlecają 3 cykle odczekać,jesli poronienie wystapiło samoistnie i obyło sie bez zabiegu to po 1cyklu.A co powiedział twoj ginekolog?

Witaj godka, szkoda,ze w takich okolicznosciach.
Na to pytanie najlepiej zapytac gina, on tam zobaczy czy wszystko gra. Jaka byla przyczyna Twojej straty? Bo moze warto zrobic kilka badan przed kolejna proba...lekarze czasem zlecaja od razu, a czasem karza czekac do 3 poronien zanim cos zaczna robic...

Angel moze i macie z moim M racje i do tego to nowe sasiedztwo plus moje obrzarstwo no i ciach i zdycham ;-)
No ale co ja poradze, ze tak sie przejmuje.

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj jadlam tylko obiadek i brzuch mi niemiłosiernie wywaliło:wściekła/y: coś mnie lewy jajnik kuje ale małpiszona praktycznie nie ma i o co chodzi:eek:przeciez to nie możliwe zeby byla owulka.Chociaż z Alankiem zaszłam zaraz po @.
myszka postaraj zluzować to nic nie daje że człowiek się zamartwia i wszystkim sie przejmuje.Jak cos sie trapi czy wkurza to sie wygadaj a nawet po wydzieraj.Bo w takim tępie to ty sie do grobu doprowadzisz.A jestes za mloda i za piekna na takie bzdety.A co z siąsiadami beszczelni są?

Ostatnia edycja:
Moj ginekolog na kontroli powiedzial , ze wszystko jest w porzadku , endometrium sie odnowilo.
Czekam teraz na badania progesteronu. Narzeczony moze ale nie musi zbadac nasienie.
Mam nadzieje ze za miesiac, dwa uda nam sie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry