• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A my juz po spacerku do galerii i zakupach:) S. Bogatszy o spodenki,spodnie i marynarke,taka luzniejsza-bardziej casual... nie darowalam tez home&you i mam pojemnik na oliwe i ocet balsamiczny-fajny taki jeden w drugim i dwa dziubki,no i wieszak na klucze w ksztalcie klucza, z zegarem:) sa mega przeceny,az ciezko sie oprzec:P
Spodnie jeansowe ciazowe ktore kupilam w kwietniu w C&A za 159,teraz kosztuja 59,lniane ciazowe 34.90.... szok!
Szkoda tylko ze w ciazy nie jestem:/

Myszko
Kciuki za lepsze samopoczucie&&&

Ja zrobilam sobie kawke mrozona i ogladam olimpiade....

reklama
nanulika faktycznie to sie nazywa przeceny a nie ze pisze wszystko 70%czlowiek jedzie zadowolony a potem sie okazuje ze tylko te najgorsze rzeczy z zeszlego roku sa takie tanie.Moglas sobie wziac te spodnie nigdy na przyszlosc nie zaszkodzi miec:tak:bo naprawde tanie a jeszcze z lnu uwielbiam ten material jest taki przewiewny:-)a jak chodzilam w ciazy to za glowe sie lapalam ile kosztuja ciazowe rzeczy.
Myszka jak tam samopoczucie?
Ja pije kawke u nas upal jak nie wiem co roztapiam sie do tego jeszcze nie mam rolet no nic musze czekac az slonko zajdzie:-(:-(Mąż przywitany teraz sobie spi bo wczoraj prosto z pracy ruszyl na polskie do tego cala noc prowadzil wiec wygnalam go spac bo myslalam ze mi padnie.
Heja motylku:-)

No wlasnie teraz w domu juz tez stwierdzilam ze te lniane to moglam wziac... moze jeszcze sie przejde w tygodniu...
A kawka mrozona pyszna wyszla:duzo lodu,kawa z ekspresu,zimne mleko i odrobinka malibu do smaku:-)

U nas tedz gorac,stad pomysl na kawe mrozona po powrocie...

A przeceny naprawde extra: marynarka z 229 na 79,spodnie ze 149 na 79 - to w reserved,no i spodenki w C&A za 29 (ceny pocz nie widac)...
Ja chyba po cos dla siebie na spokojnie przejde sie w tyg bo nie lubie z S. Szlajac sie po sklepach - on musi konkretnie wiedziec po co idzie i jeszcze najlepiej zebym go zaprowadzila na gotowe:on tylko mierzy czy dobre i wychodzimy:) wogole jego namowic na to zeby sobie cos kupil to masakra... stad jak mi sie uda to juz od razu konczy sie zakupem kilku rzeczy... na zasadzie: "ok,bede mial z glowy":D faceci... ;)

a ja nie moge narzekac M zawsze wiernie zemną chodzi po sklepach:-Da dobrze wie ze ja sama nie wiem czego szukam poprostu ogladam cos mi wpadnie w oko przymierzam i biore.A jak jest za duzo kolorow badz wzorow i nie wiem ktory wziac to O doradza w ktorym najlepiej sie mu podobam i klopot z glowy.On tez dla siebie lubi szukac przymierzac sie oglada czy fajnie itd...:-D:-Dnajczesciej ja cos mu wyszperam bo my kobiety wiemy w czym nasz facet fajnie wyglada;-) i wychodzimy oboje zadowoleni.

Naprawde super przeceny sama bym wpadla do tego sklepu jutro jade na zakupki to moze u nas tez juz sa jakies przecenki.Pewnie wez sobie te spodnie tym bardziej ze staracie sie o dzidzie wiec na pewno beda wynoszone.Nawet jak nie jestes to mozesz nosić. lniane spodnie najlepiej wygladaja jak sa szerokie,a jak cialo oddycha;-)Ja uwielbiam kawke mrozona ale robie Jacobsa zalewam zimnym mlekiem do tego kostki lodu dwie galki lodow waniliowych i na to bita smietana i posypka kawowa,ale to jak kto lubi;-)
motylku u nas tez mialy byc dzisiaj przelotne opady ale nic tu sie narazie nie zapowiada:no:

Ostatnia edycja:
Zyje jeszcze...krwawienie sie nie powtorzylo, po tabletce zlokalizowalam co mnie boli...watroba tak promieniowala. Poszalalam ekstremalnie z jedzonkiem, bigos, kapusta w golabkach, z cebula smazona i ta smietana...i mi sie watrobka zbuntowala, w sumie ostrzegala kilka dni, a ja jej jeszcze dokladalam...no i tak sie zrobilo.
Jade na ryzu, warzywach gotowanych, a na deser ryz z jogurtem... I malutkie porcje.
Pospalam 2 godz, nadal boli ale juz nie tak.

Angel - to masz niezle ze swoim O. :)
Ja jednak wole sama chodzic wyszukiwac,a jak mam ostateczny dylemat to wtedy wolam S. Na pomoc:)

Myszko
Odpoczywaj zatem... moze sylimarol jakis wez,nie wiem tylko czy u was dostepny... faktycznie poszalalas z jedzonkiem... 3mam kciuki zeby szybko minelo....

Ja zabieram sie wkoncu za obiad bo przez te zakupy bedziemy go jesc na kolacje... ale cos glodna nie jestem poki co...
Dzis bitki schabowe,ziemniaczki i fasolka szparagowa....

reklama
myszka to faktycznie przekichane watroba potrafi dac popalic az sie zyc nie chce:-(tez raz stekalam z bolu kilka dni i sie smialam do M ze teraz chyba nic nie zjem i zrobię sobie post 40dniowy:-D:-Dbedzie lepiej wazne ze juz jest poprawa.Chyba zlapalas berka:tak:&&&&&trzymam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry