• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bylam sprawdzic i czysto, przestawilam znow granice dla orietacji...no az mnie mdli taki dziwny ten bol, taki sam jak ostatnio rano mnie obudzil...poprosze eMa to mi miety zrobi, wczoraj pojadlam smietany moze od tego...

Zapominajka ja tak nie mam, u mnie spadek temp i @

Ostatnia edycja:
heej

Myszka ja powiem tak: ja w żaden spadek implantacyjny jakoś ostatnio nie wierzę;-) a Ty gdybyś w poniedziałek zrobiła testa pewnie coś by się okazało:tak:.. a te plamienia to nie po przytulankach czasem???

aaa i jeszcze jedno Twój syncio chyba ma rację (chodzi m o kometarz Twojego zachowania):tak:

myszka2829:8853077 pisze:
Bylam sprawdzic i czysto, przestawilam znow granice dla orietacji...no az mnie mdli taki dziwny ten bol, taki sam jak ostatnio rano mnie obudzil...poprosze eMa to mi miety zrobi, wczoraj pojadlam smietany moze od tego...

Ja jakos po smietanie nigdy nie plamilam :P

Ja po Tomku nie moge smietany, bo watroba mnie wtedy boli

Juz mam miete to zobaczymy, mam teraz 36,9 i spocone rece...
Przytulanek nie bylo ostatnio, bo padalam na pysk

Ostatnia edycja:
myszka to szybciutko pij mięte :tak:

a mnie dalej pobolewa podbrzusze :zawstydzona/y::-( normalnie do zajechania bo nie wiem od czego :confused2: i muszę wyjaśnić te moje bóle żołądka co kiedyś pisałam,że dychać nie mogłam tak bolało ;/ i ostatnio znów je miałam ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry