• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Angel masz racje sprzet po awarii to juz nie to samo:-D

Czesc Motylku, Ty to nic tylko na pogode narzekasz...my to tu mamy Syberyjskie lato w tym roku... dwa dni cieplej (ale nie powyzej 30) i znow tydzien pochmurno i zimno po 19-20 stopni...

reklama
:-) myszka bo mnie pogoda drażni ! niech się w końcu zdecyduje... jak jest gorąco to zdychamy a jak chłodno to od razu zima i tak w kółko :baffled: No tak się cieszyłam z mojego podbrzusza,że mnie nie boli i znów :crazy::eek: niech no tylko G przyjdzie z dworu to dostanie w łeb !!! wie,że boje się jaszczurek to mi przytachał do domu jedną a ja się wystraszyłam i zaczęłam się drzeć co nie miara :szok::-D

dzięki danutaski:)
wczoraj lampka wina:P

po piwku był spadek:-)))

wiem,że to zaburza, no cóż.... tak jak piszesz kto berkiem ma zostać ten zostanie!
zobaczymy co jutro za tempka wyjdzie:)

miłego leniuchowania:) korzystaj póki możesz jeszcze możesz:-)))

Danutaski kochanie Ty moje:* ten wykres spokoju mi nie daje, bo juz myslalam, ze sie w tym polapalam, a tu klops i nadal nie wiem o co chodzi ;-) jak zajde to zajde, a jak nie to zrobie hormony;-)
Ty wypoczywaj kochana, bo juz wktotce laba sie skonczy;-)

Mala sasiadow nauczyla sie nowych slowek i siedzi i krzyczy na przemian...auto, kici,auto, hallo:-D
Podobno w nocy sie budzi mowi auto i idzie spac dalej ;-)

uciekam dziewczyny dziekuje bardzo za mile przyjecie:tak:musze sie troszke wystroic no nie bo za nie dlugo O stanie w drzwiach papapa:-)pozdrawiam zycze wam milego weekendu i owocnego:-)

Dzień dobry!
U nas też jakoś chłodniej dzisiaj i właśnie się zastanawiam co by tu dziś zdziałać.
Na razie piję kawkę i się delektuję.

Witaj aniołku!

Powiem wam, że podziwiam te wasze wykresy i systematyczność. Ja bym tego chyba nie umiała dłużej obserwować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry