• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Heeeeeejaaaaa Angel :-)
Pewnie, ze sie dolaczaj, w kupie sila to moze cos skrecimy;-) my tu bardziej kameralnie jak na CPP jak widzisz gadamy o wszystkim i o niczym... no i u nas cholibka laski z berkiem zamiast ganiac to uciekaja... Najpierw Kitka(czyli Gatto), a teraz Karo :-D
No ale my desperatki to latamy za berkiem ;-)

reklama
witaj nanulika dokladnie nie ma co swirowac tez mamy za soba cykle w ktorych sex zamienil sie w reprodukcję:-D:-Dzero przyjemności tylko szybko,szybko żeby zajść.A teraz się kochamy jak mamy ochotę oboje i wróciła namiętność.Ajjj tak to juz jest jak sobie cos zakodujemy to koniec:-Dmyszka wlasnie o to chodzi zeby nie bylo tak oficjalnie;-)no coz to ja pobiegam z wami w koncu zlapiemy tego berka.Tak patrze na twoj cykl i sie zastanawiam czy ty juz go nie zlapalas;-)

Ostatnia edycja:
Ja bym wolala zaoszczedzic te 25€ na badaniach hormonow, bo za te pieniazki juz mozna cos kupic np., robota do kuchni ostatnio widzialam za 59,95... no ale jak nie zaskoczylo to co trzeba bedzie dac i juz...a jak sie okaze, ze to wszystko przez te jojca "gotowane" to chyba mu urwe :-D

Angel to sie bedzie dzialo u Was;-)

no mam nadzieję gorzej jak bedzie tel ze ma wracac a ja bede przed owulką,troszke mnie to podłamuję ze bedzie wyjezdzal bo to moze wszystko wydluzyc.Mam nadzieje ze ten cykl zdolamy wykorzystac:tak::-) no z tym urywaniem to sie lepiej wstrzymaj bo pozniej bedzie problem:-D:-D
myszka ja sie nie znam na tych cyklach tylko widze ze u ciebie wzrosla i sie utrzymuje na tym poziomie.Ja wiem ze jak zaszlam to mialam tempke 37.1/37.2 gatto mi troszke to mierzenie objasnila bo myslalam ze kazda jak zajdzie to ma powyzej 37stopni:-Dale tak to jest jak czlowiek sie czyms nie interesuje to pozniej zielony.

Ostatnia edycja:
No patrz jak dobrze, ze mamy tu siebie...ja glupia baba w nerwie bym urwala i potem lamentowala, ze nie dziala :-D

Sorry, ze sie czesto nie edytuje ale dluzsze posty to na tel ciezko przesunac w dol... wiec pisze nowe, a na ilosci postow mi nie zalezy gdyby ktos pytal...moje chlopaki i tak twierdza, ze uzalezniona jestem :-D

Ostatnia edycja:
myszka bez robota tez sie da zyc :-Dwazne bysmy tego berka zlapaly bo jak leze na dzialeczce to ciagle boćki przelatują nad głową i nic nie wiem tak zapracowane czy co?:-D:-D bys urwała a potem w raczke i na ostry dyzur na przyszycie:szok::-D ale to juz by nie bylo to samo zawsze sprzet po awarii wiec wiesz:-D

:-) dzień dobry! :tak: witam się i ja :-) u mnie bardzo chłodno :baffled::baffled: jak na Syberii :-p śniadanie zjadłam, teraz się lenie. G oglądał wczoraj horror, nie lubię takich filmów ale też zerknęłam i jakoś mnie nie zaciekawił :-p:confused2: Muszę się jeszcze dobudzić bo coś mnie siły opuszczają i nic mi się nie chce - chociaż z dobrej strony przestało aż tak boleć mnie podbrzusze <hura> :tak:;-)

myszka a o co chodzi z tymi jajcami gotowanymi?:)

motylku
to dobrze,że lepiej się czujesz:) a jak chłodniej to mam wrażenie,że i sił do życia ma człowiek więcej:)

my po kawce, właśnie podłałam mój balkonowy ogródek - pomidor wypuścił tzw wilka (boczny pęd), tak więc po gołębim ataku pozostaje mi go nie wyrywać i liczyć na to,że się rozrośnie w górę i kolejne kiście pomidorków będą - do tej pory 5 kiści jest:)

dziś czeka nas magnolia (galeria wrocławska) bo udało mi się S. namówić na zakup spodenek dla niego - są mega przeceny więc trzeba wykorzystać:) ja muszę sobie aceton kupić coby moje paznokcie hybrydowe rozpuścić i zrobić sobie nowe piękne na pójście do pracy (obecne mają już trochę odrostu). No i farbę kupię to włosy pokoloruję i będę nówka świeża do pracy zdolna (jak to lekarze na badaniach orzekli: "nadaje się":P)

reklama
Witajcie kochane. Ja sobie zrobiłam wczoraj wolne od pracy i od komputera, pojechałam sobie od rana do mamy i zrobiłyśmy razem leczo - no i jak to u mamy, tyle jedzenia się najadłam że po tym jednym dniu miałam zaraz 1kg więcej :-D
Myszko widzę że męczy Cię wykres i granica temperatur ;-)
Zostaw sobie tak jak jest (jak nie wiesz jak to niech będzie tak) czyli na 16dc, ale próbując zinterpretować, rozważaj zawsze dwie możliwości - że owu 16dc lub 13dc. W wykresach wszystko jest "orientacyjne" i dokładnie nie da się określić co do godziny. Zakładając, że owu była 16dc, @ powinna przyjść ok 31dc. Zakładając, że owu była 13dc, @ powinna przyjść ok 28dc. Możesz też sprawdzić poprzednie cykle i zobaczyć sobie ilo-dniowe cykle zazwyczaj miałaś. Tak jak już pisałam wcześniej, czy owu była 13 czy 16, jak masz być berkiem to i tak będziesz ;-) więc trzymam kciukasy za ten cykl. A co do "skoków" w pierwszej fazie, mogą być one spowodowane różnymi, bardzo drobnymi szczegółami z naszego życia - przykładowo - biegałaś kilka dni, więc jeżeli miałaś tak, że jeden dzień biegałaś, to po nim następnego ranka mogłaś mieć nieco wyższą tempkę, a jak drugi dzień nie biegałaś, to następny dzień mogła być niższa. To jest tylko przykład - jak łatwo zaburzyć tempkę i spowodować zygzaki. Pamiętam, że Twoje tempki w pierwszej fazie cyklu były bardzo niskie w poprzednich cyklach (śmiałaś się że zamieniasz się węża), więc obstawiałabym za normalną temperaturę przed owu 36,1, wtedy jako dzień owu uznałabym 13dc, bo od tego dnia temperatura powoli sukcesywnie rośnie i nie spada. Udało mi się podejrzeć Twój wykres teraz kwietniowo-majowy, zobacz tam - po owu, pierwsze trzy dni temperaturki są na poziomie 36,3.
Nanulika u Ciebie dzisiejszy skok może być wynikiem tego że jesteś już po owu, albo też może być efektem 2 piwek wypitych wczoraj - wiem że są słabe i prawie jak oranżadki, ale ja w dniach po alkoholu wcale nie mierzyłam tempki, nawet gdy mało wypiłam, bo potem przez te "skoki" trudniej mi było interpretować. Następne dni pokażą co jest grane ;-)

Trzymajcie się kobietki, ja idę się wylegiwać - czas lenia w moim wydaniu nadal trwa !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry