• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja też się kładę bo nie dość że lampkę winka wypiłam to jeszcze się nie wyśpię wystarczająco i to mierzenie tempki całkiem szlag trafi w decydującym momencie!!!

Może S. odciągnę od kompa i czołgów i zrobi z siebie jakiś pożytek:-) [wiem, wiem.... posprzątał dziś łazienkę... ale co tam] :D

dobrej nocki!

Czzesc dziewczynki :-)

Ja tez juz z kawusia w reku, najpierw kawa potem wykres :-)

Kawusia na finiszu, wykres uaktualniony, kawalek placka zjedzony...
wczoraj mimo tych moich nerwow usnelam dosc szybko, ale o 1:30 wstalam na wpol spiaca wlazlam doo wanny i wzielam prysznic...zadowolona z siebie wraxam do lozka, przyjmuje dogodna pozycje na eMa brzusiu glowa zamiast na poduszce i zaczynam ogladac tv... a tu ciach i eM wylaczyl mi odbiornik... i ze smiechem mowi do mnie jak do dziecka, ze teraz to idziemy spac mausi... zrezygnowana odwrocilam sie i poszlam spac dalej...
No jak oni gapia sie pol nocy to ok, ale nam juz tak nie mozne? Heh zrobie sobie melise, bo cos czuje ze nerwa wraca...

Ostatnia edycja:
haloł:)

ja wstałam obudzona przez siostrę telefonem, miała awaryjną sytuację i potrzebowała nr do szefa - miała go na mailu i moim zadaniem było odnaleźć... na wpół śpiąco hehe:)

robię kawuchę zaraz, na wykresie zygzaki tak jak myślałam - ja nie wiem jak tu przewidziec tą owu, wczoraj jednak padliśmy więc boboseksów nie było:)

No wlasnie tego nie wiem...dokladnie to mialam na mysli piszac, ze zglupialam.
Niby ze wzoru ma byc 6 nizszych temp., a potem skok o 0,2 stopnia wiec u mnie wychodzilby 16 dc, a na wizycie 26.7 czyli 15 dc juz bylo po owu co lekarz widzial na usg. No i nie wiem jak to jest

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny czy mogę dołączyć do grona:-) ja także straciłam aniołka i się staramy jak na razie bez skutku:-(heja myszka;-) dzisiaj O wraca do domku miesiączka się kończy wszystko pięknie sie złożyło,odnosnie mierzenia tempki to jestem zielona,kiedys mierzylam ale nie nic nie widzialam:-D Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieję że nie przeszkadzam.

reklama
No wlasnie ja tez juz nie wiem... w sumie powinna byc lada chwila bo cykle przed ciaza mialam 27-28 dniowe,teraz ostatni byl 26 dniowy. Ale do tych 6 nizszych temp to mi daleko bo przeciez dzis wzrosla a wogole to zygzaki... no nic,co ma byc to bedzie... znaczkami (...) w opisach zaznaczylam sobie dni w ktorych byly boboseksy w tym naszym udanym cyklu... ale nie powtorzylismy we wszystkie te same dni teraz bo w sumie nie lubie sexu na zawolanie,raczej spontan... co ma byc to bedzie,nie ma co swirowac...

Witaj angel_ :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry