• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja domowe porzadki zalatwilam wczoraj:) wszystko blyszczy:-)
Teraz juz po sniadanku,jak zwykle ostatnio poranek w toalecie... nie wiem kiedy ten moj organizm sie przyzwyczai do tych lekow...

A z tym mierzeniem tempki to tez myslalam ze nie dam rady,ale mam wrazenie ze z czasem ciekawosc zzera i nie moge sie doczekac kolejnej 5 rano:P

reklama
no tak wnioskuję z tego co się dzieje, z ulotki i przeczytanych forach nt działania glucophage....

ponoć organizm musi się przyzwyczaić... rano łykam glucophage 500, wieczorem 750XR (to o przedłużonym działaniu) i jak rano znów łykam 500 to ze 3 razy do kibelka biegam.... potem mija... i tak na codzień...

nanulka ja miałam tak samo przez 2 tygodnie :sorry::confused2: jak dostałam selen jako suplement na tarczycę ... matko co to się działo :szok: rewolucja taka,że nosiłam przy sobie leki przeciwbiegunkowe - no ale Ty masz te na cukier tak? z tego co kojarzę ;>

A ja wlasnie wrocilam z wc i ze zdziwieniem odkrylal ze plamie na rozowo, do tego brzuch, czy w okolicach krzyza bardziej po prawej stronie mnie boli... Nad ranem tez mnie podobny bol obudzil, no i kilka dni temu tez z rana sie mieta ratowalam... Hmm na @ wczesnie no i tempka nie wskazuje na potop...

reklama
Ja też jestem w trakcie sprzątania a właściwie to przerwę sobie zrobiłam.

Myszqa może to takie plamienie przed @. Mnie się po poronieniu też tak zaczęło robić...

A która z was teraz w najbliższym czasie testuje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry