Ewelka, czy Tobie zaczął obniżać się brzuch? Jeśli tak to kiedy to zauważyłaś i czy w związku z tym masz jakieś dodatkowe objawy?
Bo mnie właśnie zaczął się obniżać i przez to strasznie mi ciąży na spojeniu łonowym-mam często bóle i parcie , to samo z pęcherzem moczowym.
Hej wszystkim
kochająca mamo jeszcze "chyba"

nie zaczął mi sie obniżać brzuch, główkę Bąbla czuje wysoko wpycha ja pod same żebra więc raczej to nie to... zresztą każdy mówi że mam go jeszcze wysoko - to chyba tak jest - nie wiem jestem zielona ale nie czuje zeby sie coś zmieniło... jedyne co odczuwam to twardnienia dołu brzucha, więcej śluzu i takie silne, kłujące parcia jakby na szyjke ale na 100% nie jestem pewna że to szyjka... w środe mam wizyte i juz bede wiedziała na pewno, ale czuje ze szyjka sie skraca....
co do parcia na pecherz to mam tak samo w nocy minimum 5 razy zaliczam wc a i doszedł jeszcze ból kości ogonowej przy siedzeniu...

innych nowych objawów nie zauważyłam
Danatuski bardzo sie ciesze ze z Twoja mama wszystko w porzadku i zakończyło sie tak w sumie niegroźnie... reakcja Twojego brata jak najbardziej normalna - stres zrobił swoje... tylko Ty sie kochana już nie zamartwiaj nad wszystkim jak zawsze czuwa Bóg... a z tym wyjazdem to genialny pomysł odpoczniesz sobie i zregenerujesz siły na nadchodzący czas
Motylku prezent zawsze jest dobrym wyjściem a moze być także dodatkiem do standardowej koperty wtedy nie ma obaw że nie "dogodzisz" młodym...

) takie jest moje zdanie

buziaki dla wszystkich
coś mis ie popsuło ale zostawie juz wszystko tak jak jest mam nadzieje ze zainteresowane osoby dojda do ładu