Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to mi się dostanie od Myszki lanie.. ale ja za ciężarną stoję to może mnie nie zbije zbyt mocno;-)
Nanu ja jadę według zasady że 3 temp. wyższe mają być wyższe niż 6 niższych..dlatego zawsze czekam i dopiero ustawiam.. ale myślę że u Ciebie to już taka lub większa zostanie.. conajmniej przez 18 dni
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hahaha Ani@k ty sie mna nie zastawiaj, bo Myszka nas obie ubije!!!:-)
szanse na zostanie mamą są.. małe

Nanulika spojrz na Marte! zaszla w pierwszym cyklu farciara!!!
no dobra.. troche się odsunę;-) ja tam mogę cięgi dostać..
coś mnie ostatnio nachodzą durnowate myśli..![]()
wyczytałam ostatnio w necie.. że z taką macicą jaką ja mam..szanse na zostanie mamą są.. małe
![]()
pomimo wątku o dwurożnych które są już mamami conajmniej 2-krotnie.. jakoś mnie pesymizm próbuje złapać.. i chyba mu się to udaje..![]()
Myszka możesz mnie lać.. się nadstawiam..![]()
Ani@k slonce, pozytywne nastawienie to polowa sukcesu, dobra pozycja;-)to nastepne pol i juz!!!
![]()

Faceta Ani@k ma, wiec o to nie musi sie martwic;-)no jeszcze facet i odpowiedni dzień by się przydał gatto do pełnego sukcesu![]()