lenka21*
2+3 = MY
Witajcie
Myszko mam do Ciebie prośbę, bo Ty czytałaś trochę o dentyście . Mnie od kilku dni trochę pobolewa ząb a dzisiaj w nocy dał czadu , i chcę dzisiaj dzwonić do dentysty(muszę wymienić starą plombę w tym zębie bo mi się kruszy)ale bez znieczulenia t nie wiem czy dałabym radę. No i jak to jest , można to znieczulenie czy nie, bo głupieje?
Myszko mam do Ciebie prośbę, bo Ty czytałaś trochę o dentyście . Mnie od kilku dni trochę pobolewa ząb a dzisiaj w nocy dał czadu , i chcę dzisiaj dzwonić do dentysty(muszę wymienić starą plombę w tym zębie bo mi się kruszy)ale bez znieczulenia t nie wiem czy dałabym radę. No i jak to jest , można to znieczulenie czy nie, bo głupieje?
już wstałam, bo G się rwał do robienia samochodu, później będzie przygotowywał pokój do remontu. A ja idę szukać sukienki
ciekawe jak się to zakończy dziś. Jak się moje (.)(.) zbuntują to ja też bo mi się już ryczeć chce jak widzę super kiecki a nie mogę się dopiąć tylko w biuście
że ja ich nie wzięłam 
a dziś rano wstałam i myślałam,że mam powódź ... normalnie chyba zacznę używać wkładek na noc bo dziś miałam aż mokrą piżamkę ...