• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie
Myszko mam do Ciebie prośbę, bo Ty czytałaś trochę o dentyście . Mnie od kilku dni trochę pobolewa ząb a dzisiaj w nocy dał czadu , i chcę dzisiaj dzwonić do dentysty(muszę wymienić starą plombę w tym zębie bo mi się kruszy)ale bez znieczulenia t nie wiem czy dałabym radę. No i jak to jest , można to znieczulenie czy nie, bo głupieje?

reklama
Kicia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wolaj fotki dla ciotek :-)

Elka j atez sobie nie moglam wyobrazic, biorac pod uwage ze to byl mij glowny napoj w ciagu dnia... a jednak sie dalo ;-)

Lenka mozna, ale jak podejrzewasz ciaze KONIECZNIE powiedz dentyscie, poda inne znieczulenie nieobkurczajace naczyn krwionosnych i dziala krocej, ale mnie kanaly czyscil, borowal i nawet nie wiem kiedy a juz bylo po bolu :-)
dodam, ze niejednokrotnie nawialam z fotela, bo tak panicznie sie boje

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :tak: już wstałam, bo G się rwał do robienia samochodu, później będzie przygotowywał pokój do remontu. A ja idę szukać sukienki :baffled: ciekawe jak się to zakończy dziś. Jak się moje (.)(.) zbuntują to ja też bo mi się już ryczeć chce jak widzę super kiecki a nie mogę się dopiąć tylko w biuście :baffled: no i przeżywam moje buty :szok: że ja ich nie wzięłam :( ...
Wczoraj dla odmiany wieczorem bolał mnie masakrycznie prawy sutek :baffled::sorry2::dry: a dziś rano wstałam i myślałam,że mam powódź ... normalnie chyba zacznę używać wkładek na noc bo dziś miałam aż mokrą piżamkę ...:dry:

gatto
&& za wizytę :tak:

Motylku a przymierzasz sukienki w staniku? bo jesli kupujesz gorsetowa to tego stanika nie wlozysz pod gorset ;-) a bedzie zawadzal przy pasowaniu ;-)

Elka mnie jak doktor wspomnial o hormonkach to pierwsze badanie w 4-5 dc, a drugie w 21-22dc

już sama nie wiem bo wyczytałam że można , gdzie indziej że absolutnie nie i chyba bym nie chciała znieczulenia w takim razie, a test będę robić prawdopodobnie jutro, wcześniej borownie było zawsze bez znieczulenia , dopiero od kilku lat życzę sobie znieczulenie no to skoro wcześniej wytrzymywałam to teraz chyba też bym wytrzymała ?

no nie wiem dokladnie i sie juz nie dowiem co chcial badac :-D

Lenka stres jest gorszy od znieczulenia ;-)
ja sie doczytalam, ze popsute zeby moga rowniez byc przyczyna przedwczesnego porodu... wiec ja sie wzielam za leczenie, a jeszcze mnie rtg czeka... ale o tym tez czytalam, ze wiazka jest skumulowana na twarzy i szyji wiec do bobaska nie ma szans dojsc, no i do tego ubieraja w fartuch ochronny... choc moj dentysta stwierdzil, ze nie lubi robic rtg ciezarnym, ale jak mus to mus i bakterie w zebach sa bardziej niebezpieczne, bo wraz z pokarmem przechodza dalej.

Ostatnia edycja:
hahahaha Myszko no i bardzo dobrze:-DGatto jesli owu jest dokladnie w polowie cyklu a cykl ma 30 dni to tak wychodzi a moje owu to chyba ciut pozniej i nie wiem co robic:-(22 dc jo juz jutro...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry