• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja koleżanka dostała zwolnienie od razu w drugiej ciaży (pierwsza poronienie).
Ja tez mam taka nadzieję, że dostanę L4, bo ja w tej pracy dłużej nie wytrzymam. Jęsli w ogóle zajde przy tych nerwach i stresie co tu mam. Dziewczyny z pracy wątpią. Ale nie rzucę pracy przed staraniami, bo co ja póxniej zrobię....

Asiek czekamy &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Mam taka nadzieję....&&&&&
Boje sie tylko, ze kolezanki będa mialy rację i cięzko będzie, ale ja sie nie poddam :tak:

Może coś w tym jest... dużo pracy, zajęć to i nie ma czasu nieustannie myśleć o dziecku... ja z racji "nicnieróbstwa" całe dnie siedze i myślę, tak może chociaż coś na chwile odciągnęło by moje myśli na inny tor...
Robiłam dzisiaj test ale niestety nawet zalążka drugiej kreski nie ma...:-( ale okresu też brak, już sama nie wiem....
pozdrawiam miłego dnia dziewczyny;)

Dzień Dobry Dziewczynki u mnie dziś pierwszy przymrozek był, ale za to teraz pięknie świeci słoneczko, przesyłam Wam trochę żółtych promyków :-D
Ewelka a ile dni @ Ci się spóźnia? Trzymam &&& żeby już się nie pojawiła przez 9 miesięcy, a kysz a kysz:wściekła/y: Dostałaś już testy owulacyjne? No i tak narzekasz na nic nie robienie, to mam pomysł, zacznij robić własnoręcznie dekoracje na choinkę. Nawet mojemu Mężowi spodobało się robienie makaronowych ozdób. W sumie to też muszę się za to zabrać, bo nie mamy bombek a drzewko trzeba przybrać, tylko muszę skończyć swoje kwiatki w wazonie wyszywać: http://coricamo.pl/set,91396,margerytki-przy-dzbanie.htm zostły mi tylko płatki kwiatków:)
Kruszka, Loopop, jaka ironia, Wy nie możecie się doczekać L4, a ja tak bym chciała do pracy, tak myślę że jak chociaż 30 tydzień minie to lekarz powie, że już mogę. Leżę w domku tylko dla dobra Maleństwa, bo jak dotąd to byłam wulkan energii, wyżywałam się w pracy a w domku odpoczywaliśmy. Dziewczynki, się nie stresujcie, jak ktoś Was zdenerwuje to się nie denerwujcie tylko współczujcie głupoty, a na wrednych ludzi najgorzej działa uśmiech i miłe słowo na wybuch ich agresji, hehe.

Galwaygirl ale Ty tom po prostu zdolna jesteś i już... a ja cóż dwie lewe ręce....ale może spróbuję kiedyś nawet pamiętam wyszywałam jakieś serwetki i podobało mi się...:-D kto wie;)
Co do moich cykli to mam je z reguły krótkie 24-26 dni, a dziś jest 28 dzień więc teoretycznie wszystko możliwe, ale ten test mnie rozczarował... a testów owulacyjnych jeszcze nie dostałam myślę ze w nastepnym tygodniu przyjdą i będziemy działać;)
A no właśnie my byśmy chciały iść do pracy, dziewczyny by chciały odpocząć i każda ma swoje racje....;) Lopop i Kruszka pomyślcie tylko ze w razie czego macie zaplecze socjalne i w ciąży nie bedziecie martwić się o głupia prace... inni beda harować;););) a Wy odpoczniecie z dzieciatkiem w brzuszku czego WAM z całego serca życzę;)
Asiek888 a co z Tobą nadal czekamy....???&&&&

Ewelka coś Ty, ja mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o sztukę, a kopiować z kartki każdy potrafi. Normalnie jestem nerwus, a takie krzyżykowanie mnie o dziwo wycisza. Najlepiej mi to idzie, jak Mąż obok siedzi i mecz ogląda, a ja tylko zerkam jak jakaś lepsza akcja jest. Pod choinkę mam zamiar mu kupić bodziaki Wisły Kraków dla Młodego, to będą razem mecze oglądali, ja bardziej Jagiellonii kibicuję, więc ubranko pszczółki też będzie w domku, hehe

reklama
Super prezent pewnie sie bardzo ucieszy....:-D ja nawet nie wiem o jakich drużynach ty piszesz zupełnie tego nie ogarniam...;)

No i znowu nic z tego dostałam @....:no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry