• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem jestem;);):) tylko jakoś weny brak....
dzisiaj mam juz lepszy humor, chociaz przyznaje noc była straszna.... w ogóle od czasu straty mojego Synka wolałabym żeby noc nie istniała....eh szkoda że tak się nie da...
Mam też powód mój malutki do radości dzisiaj moja waga pokazała 13 kilogramów mniej.....:-D:-D:-D jestem dla siebie pełna podziwu że daję radę;)
Galwaygirl Ty już 28 tydzień ale szybciutko cza leci...na kiedy masz termin;)??? Masz jakieś zdjęcia Szkraba - pochwal się Maleństwem.... pewnie jest śliczne;):-):-) (forma bezosobowa bo nie wiadomo czy dziewczynka czy chłopaczek:tak::tak:)
Kruszka a jak Twoje usg &&&& mocno trzymam:):):)
Lopop ja to słyszałam o tych ziółkach ale nie wiem ani gdzie mozna się w nich zaopatrzyuć, ani jak stosować.... moze coś podpowiesz i bym takie kupiła... ciekawe co na ich temat mówią lekarze:laugh2::laugh2::laugh2:
Pozdrawiam i przytulam Was cieplutko....

Ewelka zdjęć mam nawet sporo ale żadne nie zeskanowane, miałam to zrobić w pracy, ale wczoraj dostałam zwolnienie na kolejny miesiąc. No i może być osobowa, bo 3 razy Piotruś się odkrył, więc chyba nic się nie zmieni. Termin na 24 luty, suwak trochę kłamie, bo jest wg @
Ewelka, czytałam, że kupiłaś tylko 5 testów; nie chcę być nachalna, ale na prawdę bardzo bym chciała oddać Ci swoich 8 bo dostałam od koleżanki i u mnie się przeterminują. Nie chudnij za mocno Maleńka, bo musisz być silna dla przyszłej Kruszynki.
Kruszka, jak poszedł Twój monitoring? Dziś chyba miałaś sprawdzać czy są pęcherzyki?
Czy u Was Dziewczynki widać już za oknem święta? Bo ja siedzę w 4 ścianach odcięta od świata.

glaw u mnie żadnych świąt nie widać a właściwie nawet ja atmosfery nie czuję:sorry:
ewelka wiem że to sa ziółka dr sroki nr 3 są jeszcze nr 1 i 2
tutaj był watek ale pewnie już na tych innych stronach jest tam możesz sobie poczytac gdzie zamówić a właściwie wejdź na wątek 2010 i zapytaj sie może jakaś staraczka jeszcze ma i chętnie odstąpi ( mi np. się tak udało)

a po tych ziółkach rosna ładne pęcherzyki jajniki sa aktywne sa nawet ziółka na PCO
nawet więcej info na Bocianie:)

Dziękuję bardzo Galwaygirl mam tylko 5 testów bo tyle jest w standardzie,a nie chciałam kupowac takich tanich z allegro bo podobno sie nie sprawdzaja... ale jak pamietasz zamówiłam sobie ten mikroskop czekam tylko cały czas kiedy przyjdzie... testy zamierzam wypróbować od jutra czyli od 5dc zobaczymy, a zanim sie skoncza to licze na to ze ten mikroskop juz przyjdzie;);) a jak nie to chetnie skorzystam;););) ale zanim one by przyszły od CIEBIE Skarbie to już chyba dostane ten mój...;););) u mnie podobnie jak u Lopop ni widu ni słychu świąt... ale na dziś w nocy własnie zapowiedzieli śnieg... zobaczymy czy sie sprawdzi...;)
Kruszka odezwij sie czekamy;)
Kurcze musze zapytac moja gin o te ziółka ciekawe co powie, ja to tak szczerze to teraz odstawiłam nawet luteine - chociaz mam przepisana, ale postanowilismy sprobowac naturalnie nie wiem czy to dobrze ale musze zobaczyc... miałam ja brać od 5 do 20 dc a gdzies przeczytałam ze stosowana w ten sposób dziąła jak środek antykoncepcyjny....eh bardzi to skomplikowane wszystko...;(

Muszę stwierdzić, że jeśli chodzi o pocztę to zachodzi tu pewien brak prawidłowości. W Polsce list idzie nawet tydzień, a jak do mnie coś wysyłają albo np ja wysłałam kartkę urodzinowa do Mamy 22 listopada do doszła 24, 2 dni to standard, a jak idzie 3 to już opóźnienie :) Jakbym Ci wysłała w poniedziałek to w środę powinnaś mieć u siebie, chyba że mieszkasz w mniejszej miejscowości, to może ciut dłużej. Decyzję pozostawiam Tobie.
Dziś idziemy po choinkę, bo później wszystkie tańsze a ładniejsze będą wykupione. Ja pierwszy raz spędzę święta bez rodziny, tzn to będą pierwsze święta z moją nową Rodziną (Mąż i Jego Siostra z rodziną) ale z dala od Rodziców, Siostry i Jej rodziny. Chcą mnie na skypie, ale myślę, że to będzie miało łzawy efekt. Jutro miałam wracać z urlopu w PL, ostatni gwizdek, ale przez te twardnienie brzucha nie chciałam ryzykować i bilet do kosza poleciał. Życie.

No to faktycznie może być nieco smutno... ale wszystko dla dobra Maluszka... pewnie jak tylko Piotruś pojawi się na świecie, bliscy do Was przylecą;););) Głowa do góry, a skype też jest czasami dobrym pomysłem, chociaż życzenia sobie złożycie patrząc na siebie;) A jak teraz miewa się Twój brzuszek, pewnie masz już całkiem spory...;)
a z tą poczta to dziwne ciekawe czemu tak jest... a ja mieszkam pod miastem ale niedaleko, także pewnie dotarłyby szybciutko;););)
Myślę Lopop że jest tak jak mówisz można próbować normalnie, a w razie czego wrócić do leków:-D:-D:-D
Kruszka napisz jak po badaniu martwię się....

Hej hej juz jestem przepraszam :tak:
wczoraj przyjechała moja mama i przelozylam USG na dzisiaj. Nawet nie mmiałam jak skorzystac z kompa.
ale juz was informuję - otóż: prawy jajnik 13 mm, lewy dwa po 12 mm:-) a dziś 12 d.c. Kolejene USG mam 15 d.c czyli we wtorek, ginka powiedziala, że wtedy wyjaśni sie który urośnie bardziej:-)
Dziekuję Wam bardzo za kciuki, jak widac pomogły, lecz prosze nie odpuszczajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry