• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki dziewczyny! Tak bardzo bym chciala by tym razem sie udało:tak: Ostatnio testy pokazywały owulkę,a pęcholków raczej nie bylo. Podejrzewam, ze to ze względu na mój wysoki poziom LH. Ale teraz monitoryjemy ten cykl dokladniej.
Trzy pęcholki to sporo:-) Fajnie by bylo miec bliźniaki, nawet trojaczki jesli Bóg nam da. A co u Was dziewczyny?
Ewelka gratuluje tych 13 kg mniej. zawsze to może pomóc przy starankach. Ja bym chciała zrzucic dychę i ważyć tyle co jak poznałam mojego Skarba:-). Ale moj S mówi, bym juz sobie odpuściła i jak che to moge próbowac juz po ciazy. I tak raczej spróbuję, bo teraz to przeciez bez sensu;-).

Ja wiem ze bez sensu, ale teraz o wiele lepiej sie czuje;););) mój mąż jest zszokowany że tak szybko mi waga spadła, koleżanki zadroszczą a ubrania wisza.....jednym słowem suuuuper:-):-):-) choć niektórzy....niby nie zauważyli...ah ta zadrość....;););)
Kruszka pewnie że sporo.... ja znam dziewczyne która straciła dziecko w 5 miesiącu,a później zaszła w ciążę i ma bliźniaczki;););) więc pewnie cos w tym jest, to się pewnie wiąże z liczbą prób podejmowanych w danym cyklu...;)
ja też jak 2 cykle temu byłam na usg to widać było dwa wielgaśne pęcherzyki i moja gin była pewna że powinno się udać, a mimo to ciązy brak....oj żeby to było takie proste... TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA NASZE STARANKA:-D:-D:-D
Dostałam dzisiaj testy owulacyjne ten mikrospkop o którym Wam wcześniej pisałam, że zamawiałam, ale ni cholery nie potrafie nic na nim zobaczyć...normalnie jakaś masakra....czuję że szkoda było wydawac te 90 dyszek....
Galwaygirl i Lopop co u Was????

Ja wiem ze bez sensu, ale teraz o wiele lepiej sie czuje;););) mój mąż jest zszokowany że tak szybko mi waga spadła, koleżanki zadroszczą a ubrania wisza.....jednym słowem suuuuper:-):-):-) choć niektórzy....niby nie zauważyli...ah ta zadrość....;););)
Kruszka pewnie że sporo.... ja znam dziewczyne która straciła dziecko w 5 miesiącu,a później zaszła w ciążę i ma bliźniaczki;););) więc pewnie cos w tym jest, to się pewnie wiąże z liczbą prób podejmowanych w danym cyklu...;)
ja też jak 2 cykle temu byłam na usg to widać było dwa wielgaśne pęcherzyki i moja gin była pewna że powinno się udać, a mimo to ciązy brak....oj żeby to było takie proste... TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA NASZE STARANKA:-D:-D:-D
Dostałam dzisiaj testy owulacyjne ten mikrospkop o którym Wam wcześniej pisałam, że zamawiałam, ale ni cholery nie potrafie nic na nim zobaczyć...normalnie jakaś masakra....czuję że szkoda było wydawac te 90 dyszek....
Galwaygirl i Lopop co u Was????
cześć u mnie nic nowego :( smutek jakiś mnie ogarnia czuję sie jakaś gorsza:-(

zastanawiam się nad testem owu ze śliny słyszałyście o nim???? a racja chyba tutaj któraś go reklamowała sprawdza się???

Kruszka to trafnie celujcie, bliźniaki byłaby super sprawa. Co do odchudzania to myślę, że nie jest bez sensu, jeśli jest ich nadmiar to zmodyfikować trochę dietę i kg będą szły w dół, a chyba to każdej kobiecie poprawia humor :) No a po ciąży jeszcze tych kg będzie więcej, więc powodzonka
Ewelka 13 to mega dużo i nie wiem jak nie zauważyły "życzliwe osoby", ja mam koleżankę że jak przytyłam 1kg to zauważyła i nie omieszkała mi o tym powiedzieć a wie że waga była dla mnie dość ważna. O tym mikroskopie nigdy nie słyszałam i nawet nie wiem jak to wygląda nie mówiąc już o tym, że nie mam pojęcia co w ogóle trzeba szukać.

Dziewczyny, alez oczywiście, że po zrzuceniu kilku kg kobieta czuje się lepiej. Ale to, że ja mówię, ze to jest teraz bez sensu dotyczy tylko mnie:-) Bo mnie sie zwyczajnie nie chce ;-)

Byłam dzis na koljenym USG i tak: prawy: 18 mm, lewy: 23 mm, trzeciego juz mi nie podawała. Za dwa dni kolejne badanie, ale mozna zacząć sie przytulać.:-)

Lopop ja mam właśnie taki test ze śliny firmy Donna ale podobno są też inne jakaś Afrodyta czy jakoś tak... sama nie wiem czy jest skuteczny bo jak podświetli się go to powinno się zobaczyć jakieś tam paprocie, ale ja ani mój mąż nic tam nie wiedzimy, dopiero wczoraj jak poświeciłam tym mikroskopem na ścianę (tak jak na zasadzie działania laserów dla dzieci - gdzie pokazuje sie obrazek) zobaczyliśmy trochę tych paproci, ale tylko w jednej części tego testu więc chyba nie ma owulki - dla pewności zrobiłam jeszcze normalny test który potwierdził moje przypuszczenia... także na razie tak naprawdę nic bardzo powiedzieć nie mogę...
Kruszka trzymam mocno kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Galwaygirl coś w tym jest często miłe koleżanki nie wiedzą niby że się schudło, ale delikatny przyrost wagi zauważą niemalże od razu.... dziwne to jakieś, ale cóż.... skoro my i tak wiemy że jesteśmy piękne, szczupłe i wyjątkowe:-D:-D:-D

Ewelka ale Ty dopiero krótko jesteś po @ więc ma prawo jeszcze nie być owulki. 3mam &&& by była za kilka dni i jeszcze w tym roku byście wszystkie dołączyły do mnie. No a jak nie grudzień to macie jeszcze 2,5 miesiąca w 2012 byśmy miały rówieśników :)

reklama
Galwaygirl ale ja mam bardzo krótkie cykle 24 dniowe a według tego co jest napisane na ulotce to własnie od wczoraj powinnam zacząc testowanie...;) zresztą tyle sie słyszy, że na przykład ktoś zafasolkował w czasie@ zaraz po lub dzień przed, także nie ma reguły, a organizm ludzki jest nieprzewidywalny wolę nie zmarnować, tzn. przeoczyć jakiegoś dnia:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry