Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ostatnio testy pokazywały owulkę,a pęcholków raczej nie bylo. Podejrzewam, ze to ze względu na mój wysoki poziom LH. Ale teraz monitoryjemy ten cykl dokladniej. 

cześć u mnie nic nowegoJa wiem ze bez sensu, ale teraz o wiele lepiej sie czujemój mąż jest zszokowany że tak szybko mi waga spadła, koleżanki zadroszczą a ubrania wisza.....jednym słowem suuuuper:-):-):-) choć niektórzy....niby nie zauważyli...ah ta zadrość....
Kruszka pewnie że sporo.... ja znam dziewczyne która straciła dziecko w 5 miesiącu,a później zaszła w ciążę i ma bliźniaczkiwięc pewnie cos w tym jest, to się pewnie wiąże z liczbą prób podejmowanych w danym cyklu...
ja też jak 2 cykle temu byłam na usg to widać było dwa wielgaśne pęcherzyki i moja gin była pewna że powinno się udać, a mimo to ciązy brak....oj żeby to było takie proste... TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA NASZE STARANKA
Dostałam dzisiaj testy owulacyjne ten mikrospkop o którym Wam wcześniej pisałam, że zamawiałam, ale ni cholery nie potrafie nic na nim zobaczyć...normalnie jakaś masakra....czuję że szkoda było wydawac te 90 dyszek....
Galwaygirl i Lopop co u Was????