• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wiem wiem zawsze tak robię...;)
Mam nadzieje tylko ze test zdąży przyjść zanim będzie mi potrzebny... kurcze a tak liczyłam że nie bedzie mi w ogóle potrzebny...eh ciężkie to życie... mojemu mężowi to nawet nie mówię że mi się okres spóźniał albo że test robiłam, bo on się tak strasznie nastawia a później mi go tak bardzo szkoda.... Boże jak ja chciałabym mu dać dziecko:-(:-(:-(
może 2012 bedzie lepszy...

Hej dziewczyny. Gonitwa w pracy a poza tym to przyjęłam piątą tab Clo i za dwa dni monitoring. Mozliwe, że jeszcze nic nie wykaże, ale jak coś umówione jesteśmy też na 15 d.c. Trzymajcie kciuki by były pęcholki:tak:

Ściskam Was
:-)

P.S. Ewela a myśłałaś może o wolontariacie? No wiesz tak, by się troche oderwać od codzienności. Są różne sposoby. Ja kiedys jak miałam więcej czasu to chodziłam do ogrodu botanicznego, pieliłam, sprzątałam grządki. Bardzo lubie taka pracę, więc nie sprawiało mi to kłopotu. Gdybym teraz mogła do tego wrócić zrobiłabym to bez wahania.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trzymam &&& dziewczyny;) oby się udało...
Lopop jakie bierzesz wspomagacze???
Kruszka bedę czekała na wieści czyuli piątek;) na pewno beda piekne wielgaśne pęcherzyki;););)

Ewelka Kruszka ma świetny pomysł z tym wolontariatem, nie możesz znaleźć pracy ale byś mogła sobie wyrabiać doświadczenie. I tak siedzisz w domu i masz dużo czasu na zamartwianie się, a tak robiłabyś coś pożytecznego. Ty jesteś pedagogiem, ja kiedyś raz w tygodniu jeździłam do takiej świetlicy, gdzie przyjeżdżały dzieci z rodzin biedniejszych, które miały problemy z nauką i pomagałam w odrabianiu lekcji, tłumaczyłam, słuchałam co się wydarzyło. Super sprawa, od razu człowiek staje się bardziej potrzebny. Albo schronisko dla zwierząt, ale najlepiej poszukaj czegoś w swoim zawodzie, powiedz, że chciałabyś odbyć praktyki by zdobyć doświadczenie. Wtedy to będziesz miała zajęcie i łatwiej później znajdziesz pracę. Uśmiechnij się :-D, proszę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry