• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oczywiście żeby nie był koniec :-D ja zaraz zwariuje ... normalnie jakbym miała jakiegoś gluta między nogami :baffled:

Kochane mam takie pytanie: bo nigdy nie robiłam testu ciążowego ... ( o 1 ciąży dowiedziałam się dopiero na USG ) żeby go wykonać zalecają mocz poranny ... ale to taki 1 po wstaniu musi być? bo ja czasami wstaję o 5 jak G budzi się do pracy i idę siusiu ... a przecież nie będę latała o 5 rano z testem jak będę jeszcze jednym okiem spała ... czy to może być mocz z później? ... Wstyd mi,że nie wiem :( czy ten pierwszy mocz do pojemnika na siuski i zrobić test jak wstanę?

Ja bym zrobiła o tej 5. I nie martw się, że będziesz spała, bo sam fakt odpowiedzi na tajemnicę życia cię rozbudzi :-D

A u mnie dzisiaj trochę sucho i trochę mokro. Sama nie wiem jak :sorry:
No i trochę mnie podbrzusze ciągnie, więc podejrzewam, że to jednak na @ wredną ...

reklama
Teraz żyję kolorami naszego pokoju :-D koleżanka z innego forum podała link jaki oni wybrali zestaw, i mi się też podoba bardzo ... ale G już mi marudził że mu się nie podoba to nie wiem co on będzie chciał :baffled: jak tak dalej pójdzie zostanie biały i już :-p

myślę ze z tym śluzem to indywidualna sprawa.
Fifka u mnie sucho i też takie jakby ciągnięcie i " pełny " brzuch no i też było przeczucie
trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&
za wszystkie łapcie jeszcze ciepłe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

12 dzień wyższej tempki, jutro termin @
też się ździwiłam jak zobaczyłam. w poprzedniej dopiero dwa dni po terminie wyszedł cień cienia, ale wydaje mi się ze wtedy wszystko od początku już szło nie tak

to ile my tu już ciężarnych mamy?:)

kochająca mama
danutaski
gatto
kaso
karo
marta-l
myszka
anila
lenka
ewelka
kruszka

kogo pominęłam?:)

niedługo admin nam nazwę zmieni:P

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja juz po wizycie.
Serduszko o Kruszynki ladnie puka,jestem w 7tyg.:-)I jest tylko jedno serduszko,jednak nie blizniaki.Termin na 10.04.2013.To dzien urodzin mojej zmarlej babci ktora byla dla mnie calym swiatem,Bardzo przezylam jej smierc.Ale z mezem stwierdzilismy ze chyba babcia wziela wszystko w swoje rece.Bardzo sie ciesze chociaz cien strachu jest i bedzie.Ale trzeba sie nastawic na nowa ciaze.Karte ciazy zalozona i wizyta za 2 tyg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry