• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oczywiście żeby nie był koniec :-D ja zaraz zwariuje ... normalnie jakbym miała jakiegoś gluta między nogami :baffled:

Kochane mam takie pytanie: bo nigdy nie robiłam testu ciążowego ... ( o 1 ciąży dowiedziałam się dopiero na USG ) żeby go wykonać zalecają mocz poranny ... ale to taki 1 po wstaniu musi być? bo ja czasami wstaję o 5 jak G budzi się do pracy i idę siusiu ... a przecież nie będę latała o 5 rano z testem jak będę jeszcze jednym okiem spała ... czy to może być mocz z później? ... Wstyd mi,że nie wiem :( czy ten pierwszy mocz do pojemnika na siuski i zrobić test jak wstanę?

Ostatnia edycja:
Lenka śliczny pokój! Ależ mam nadzieję na taki teścik jutro rano :-D

Zapominajka też mam taką nadzieję!

Motylku u mnie odwrotnie... SUCHUTKO!

Nanu
u mnie też raczej sucho i biało...

Ale powiem wam ze mam w sumie coraz lepsze przeczucia bo brzuch mnie w dole strasznie ciągnie! Nie boli, tylko mam wrażenie że jest ta za ciasno... takie wrażenie miałam w pierwszej mojej poronionej ciąży - to był taki pierwszy objaw! No chyba ze to na @ tak mi się tam wszytko szykuje...

No u mnie było strasznie sucho w niedzielę ... a teraz czuje jakbym miała gluta ale jak idę do łazienki to śluzu tak nie jest dużo jak mi się wydaje z odczucia ;/ :baffled: może też @ się szykuje :-p

:-) ja się nie mogę doczekać poniedziałku! jeśli mnie ta @ nie zaleje ... w sumie test mogłabym zrobić w sobotę, ale będą wszyscy w chacie a ja chcę sama go zrobić :tak: bez towarzystwa :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry