• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry! :-D

lenka moje gratulacje! :rofl2::-D

A ja od rana tachałam łóżko z G żeby je przenieść, i już się pokłóciliśmy o kolory w pokoju :baffled::confused: Brzuszek mnie dziwnie pobolewa ale pewnie woła jeść ! i mi mokro ... no już dostaje szału! niby mokro, wkładkę mam ale jakby nic nie było :-D chyba oszalałam normalnie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka moje gratulację!! No!! Widzę że Berek ładnie się ruszył!!

Motylku
a może faktycznie coś tam u ciebie w brzuszku siedzi :-)

Ja jednak jutro nie testuję.... boje się :zawstydzona/y: I nie chce sobie urodzin zepsuć... ale tempka jak na razie wysoko! Jutro albo po jutrze powinnam dostać @... zobaczymy :-)

I mam pytanie czy Nystatyna w globulkach może zaburzyć tempkę?

Uwaga, uwaga, dobre wiesci z malym Gattino wszystko w porzadku, jest, zyje, macha lapkami, kosc nosowa juz widoczna, parametry w normie. Ale emocje!!!! Myslalam, ze mi serce wyskoczy!!
Data porodu zmieniona na 27 luty (akurat w urodziny mojego taty)

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no w końcu 'wirus ciążowy' się rusza:tak:

Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Butterfly a Ciebie tak śluz męczy, czy co???? mokro i 'biało'???? ojjjjjjjjj się nam mamusie coś w sierpniu wykluwają:tak: i dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nanu test sobie w łazience gdzieś połóż.. wyjmuj go z szuflady:tak: (jeszcze raz dziękuję za porady :******)

GATTO SUPER WIADOMOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gatto ale super !!! :-D Gattinio się spisuje, oby tak dalej ...

Fifka zobaczymy ... okaże się w praniu, już niedługo ... chyba,że mnie @ zaleje i doooooooooooooooooooopa :sorry2:

Ani@k no tak od niedzieli mnie męczy ... tzn czuje że mi "mokro" ale nic nie widać żadnego śluzu więc nie wiem co to :p

UWAGA! 10;21 i mi się spać chce ... :D porażka jakaś, ta pogoda mnie wykańcza, jest do doooopy ;/

Ostatnia edycja:
ale super okres II-owy sie rozpoczął:-).
Wielkie gratulacje Lenka!
Ale się cieszę,że coraz częściej słyszy się tutaj pozytywne wieści!:-D

Gatto- Gratulacje :)

Fifko-Nystatyna nie ma wpływu na temperaturę, ewentualnie stan zapalny może mieć na nią delikatny wpływ.

Dziewczyny, jak już wszystkie zaplusikujecie to nie uciekajcie mi z tego forum! pamiętajcie!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry