• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja wróciłam z sushi!!! pyyycha!!! i to wcale nie SUROWIZNA!!! tylko grilllowana rybka!

w drodze do auta zahaczyłam jeszcze o rossmana i przy okazji kupowania płynu do płukania ust - test ciążowy zakupiłam:)

tak więc leży i czeka, ciekawe tylko czy się niebawem doczeka użycia czy też dłuższe leniuchowanie mu się szykuje:P

zaraz się kładę bom padnięta coś... a jutro kolejny wariacki dzień mnie w pracy czeka... jak dobrze,że środa WOLNA !!!

reklama
Witam
Nanulinka ciasto pyszne.Proste i nawet mi wyszlo.
Gatto ja tez lubie Sushi i Tatar ale niejadam bo nieprzechodzilam toksoplazmozy wiec trzeba uwazac.
Dzisiaj pierwszy dzien w pracy po urlopie,ale bylo ciezko wstac o 5 ale jakos dalam rady.Tylko troche dziwnie jakos brzuch mnnie bolal.Jutro o 16 mam wizyte wiec zapytam juz mojego gin czy to normalne bo w pierwszej ciazy nie przypominam sobie o takich bolach.Dobrze ze jutro wolne wiec sie wyspie i w srode do pracy,bo u nas niestety nie ma swieta a by sie przydalo.
MIlych snow

Cieszę się karo że ciacho wyszło:P

Zapominajka

ja uległam może nie pokusie a okazji bo rzucił mi się w oczy:P ale grzecznie leży w szufladzie z lekami i czeka na swój czas:)

teraz już naprawdę się kładę... bo rano będę nietomna!

helol dzień dobry:)
tempka zmierzona,kawa się robi - mykam po prysznic...

wczoraj padła mi funkcja dotykowości w smartfonie:( tak więc w pracy z tel nie popiszę, ale może z kompa się uda:) tel muszę iść zareklamować, mam go ok 1,5 roku...

buziaki i miłego dnia:)

Karo01 to pewnie zależy jaki ból, na początku macica się rozciąga więc może boleć tylko to jest taki trochę inny ból niż na @. Trzymaj się cieplutko i oszczędzaj w tej pracy, a ginka niech rozwieje Twoje wątpliwości!
Nanulika niech rośnie, niech rośnie !!

Dziewczynki ja od początku ciąży tęsknię za frankfurterkami i za TATAREM któego uwielbiaaaam - już niedługo zjem !! :cool2:
A ja zaczęłam czytać książkę Tracy Hogg - Język Niemowląt - na razie wydaje się bardzo przystępnie napisana :tak:

Hejka Kobietki ja dziś wyjątkowo witam sie nie przy kawie :( zapomnialam zakupić no chyba ze pojde w łaski do teściowej :p dopisuje sie do listy testujacych ;) termin @ mam cos ok 21 :) no chyba ze wcześniej mnie krew zaleje :p u mnie dzisiaj zimno mokro i wieje :( mimo to zciskam gorąco i życzę miłego dnia :)

LEnka co Ty gadasz serio? Ale super! &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry