• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tak na czuja z tym terminem:) normalnie mialam cykle 27-28 dniowe,ten po stracie wiadomo dlugi,a ten ostatni 26 dni. 18sty to data dla 26 dni.

A na co ten aspiryn protect?

reklama
nanulka nie jadłam nigdy sushi :szok: i nie wiem czy dałabym się skusić na nie ... Aspirin protect przepisała mi moja ginekolog wraz z duphastonem w razie pozytywnego testu jak to określiła "mini zestaw antyporonny" :tak:

do później, idę pooglądać TV i się pokulać bo spać mi się chce ... głupia pogoda ;/;/;/ a centrum dowodzenia (lapka) z okazji remontu mam w innym pokoju to postaram się zajrzeć później :*

Ostatnia edycja:
wracam ze spaceru a tu tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle nadrukowane :-D

Martoos po mnie Anila zlapala berka ;-)

Gatto II trymestr jest od 3 miesiaca czyli 12-13 tc ;-) bezpieczny na zabiegi dentystyczne poza usuwaniem kamienia choc nie wiem dlaczego, bo tego jednego sie akurat nie boje ;-) ale mozliwe, ze dziecko pobiera z nas tyle wapnia, ze sie boja ze moga powstac ubytki tuz po czyszczeniu ;-) bede 23.08 to podpytam dentyste :-D

Ja umowilam wizyte na srode o 10:30 juz mnie skreslily z listy labor ;-) dodaly do listy ciezarnych.

Aniu sloneczko Ty moje zachciewajek chyba nie mam, raczej naciaganie eMa bo tak jeszcze latwiej :-D, duzo spie ze 3 razy w ciagu dnia, latam siusiu, ale to pewnie bo duzo pije jak jest slonce (pochwale sie, ze nie tylko kawe oczywiscie bezkofeiny) choc jedna dziennie pije z kofeina ale to kolo obiadowej pory. Tak to bez zmian, bez mdlosci a co tu dopiero o jakims zyganku myslec...

Kitka juz sobie przypomnialam o glucie bo dzis strasznie sie mocze ;-)

Ostatnia edycja:
ech...no to mi jeszcze troche brakuje.....na szczescie nie plamie.
Danutaski zaraz lece na bociana!!

Myszka glut jest, to zaraz bedzie mulilo i tak zaczna sie wspaniale zachciewajki ciazowe :happy2: A we srode u was nie ma swieta??

Mnie muli caly dzisiejszy dzien:baffled:

Nanu ja tez lubie sushi, nawet bardzo, ale teraz nie moge, bo nie przechodzilam toxo, wiec zadnych surowizn......i tak jem szynke parmenska (teoretycznie tez jest surowa) ale uwielbiam i przy tych goracach z melonem jest po prostu gites!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry