• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mysle ze nie ma co gdybac,ja sie poki co nie wglebiam w temat,staram sie zajac max czas na ten tydzien.... przeciez co ma byc to i tak bedzie:-)
Mi sluz sie zrobil mokry,byl gesty i suchy. Ale malo go...
Pewnie bedzie chwilowy zawod jak @ przyjdzie ale... zyje sie dalej,a staranka przyjemne przeciez:)))

reklama
Mam sikańca :-p ale obiecałam G,że zrobię test jeżeli @ nie będzie do 18 w poniedziałek za tydzień ... a z okazji remontu w naszym pokoju - nie mam dostępu do szafki :-D i dobrze ...

to kiedy która testuje :-D wszystkie w weekend? czy któraś ze mną w poniedziałek?

dziewczyny nie ma sie co nakręcać, ja sobie wymyślam różne zajęcia i inne plany, na pewno nie ciązowe. Dentysta nie odbiera, będę próbować jutro, na szczęscie ząb przestał boleć.

nie mam nawet testu i kurcze nie wiem czy go dzisiaj kupię, nie mam kasy. wszystko dzisiaj wydaliśmy i wiecej nie mogę kartą wyciągnąć, no chyba że m zdązy zanim zamkną bank . Chyba będe musiała jutro trzymać siki i lecieć z rana do apteki, tylko czy wytrzymam.

Kochane to tu z tydzień ale testowanek będzie !! I niech się robi gruuubo od dwóch kreseczek - przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MartOocha
super że wypoczywasz, trzymaj się kochana.
U mnie wsio oki, jutro idę na USG.
Zapominajka jak dopiero 3 dni to pewnie wszystko ok, często tempka potrafi być taka sama przez kilka dni. Dodaj wykresik do sygnaturki to będziemy Cię "podglądać" :tak:
Dorcia112 niemniej jednak i tak trzymam kciuki żeby tempka była jutro wysoka, jak będzie to leć po teścik i jak wyjdzie pozytywny to wtedy zaraz dzwoń do ginka !!
Fifka zawstydzasz mnie :zawstydzona/y:
Gatto już powoli jesteś w tym "bezpiecznym" czasie. Ja uznałam, że "bezpieczny" czas zaczął mi się po skończonym pełnym 12 tygodniu, czyli u Ciebie byłoby to jeszcze jakieś 8-9 dni.
Pomimo że zaczął się drugi trymestr, dalej plamiłam, ale już bardzo mało i sporadycznie. Teraz już powoli zaczniesz odliczać czas do pierwszych ruchów !!

Ja za chwilkę na bociana wrzucę swoją aktualną fotkę w pełnej okazałości, tutaj na oficjalu się wstydzę :tak: więc Bocianowe członkini - zaraz się tam pojawię ;-)

Ja teraz bezpieczny uznam chyba dopiero ten w ktorym wszystko pomierza i bedzie ok
Ostatnio cieszylam sie ze 2gi trymestr i juz ok a potem okazalo sie ze dzidziol ma wade... mial ja od poczatkku ale byl za maly by ja zobaczyc.... ehh bede schizowac na maxa....

nanulka termin @ mamy ten sam :-D no to odliczamy. Chociaż ... hmmm 8 bocianów latało nad domem :-p kto wie hahahahaha :rofl2: i jak zobaczę || od razu lecę wykupić aspirin protekt i duphaston... i czekać, żeby na łeb nie dostać że znów coś nie tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry