• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry

Nanu pewnie zmierzyla, odwrocila sie na drug bok i poszla znow w kimono:tak:

Myszka my uzywamy takiego anty-komarowego plynu co sie wklada do gniazdka. Moze i nie jest najzdrowsze (dla komarow nawet bardzo:-D), ale mam spokoj z komarami i nie wlaza nawet przy otwartym oknie. A uwierz my tu mamy chmary tych dziadow! bo u nas klimat bardzo wilgotny.

My sie dzis wybieramy na wycieczke nad Lago Santa Croce, to takie jeziorko w gorach. Bierzemy zarelko do plecaka i zrobimy sobie picnic;-)

Aaaaa zapomnialam
Fifka spelnienia marzen!!!!!

Myszka powodzenia na wizycie!!

reklama
A no tak oni maja wolne dzisiaj :-D

Doktora mam na 10:30, eM jeszcze chrapotkuje...
W sumie gdyby nie ten job i dentysta poszlabym w 7-8 tyg., ale dentysta za tydzien i musimy juz cos wiedziec, zeby opracowac plan dzialania.
A u dentysty znow musimy sie dogadac co do kosztorysu calej akcji, bo niby mam 3 lata na splacenie, ale jak mi krzyknie kilka tysiakow to...i nadal cisza z famillienkasse... Porazka

Kicia masz na mysli rajd? Na komary

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;

Martoocha miłej zabawy.

Gatto wam również miłej wycieczki.

Myszka współczuję. Mój małż też kupił takie cudo do kontaktu i działa. Brosa chyba. Ma takie wymienne wkłady. C-fakepath-bros-na-komary.JPG

Fifka najlepszego!!!

No i czekam na te dwie krechy :-D

Hej hej! Dziękuję za życzenia! :*

Niestety jedna krecha bije po oczach.... :dry: Jestem zła na siebie ze test zrobiłam teraz a nie po terminie @ w razie gdyby nie przyszła... tempka troszkę spadła ale nie jakoś drastycznie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry