• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto kciukasy za wyniki, ja zakupilam rossmanowska oliwke na rozstepy i ja mozna bylo stosowac od poczatku teraz stoi w lazience i sie kurzy oddam ja kolezance jej bardziej sie przyda:tak:Myszko:-Drzeczywiscie cwaniak, ja mam psa u mamy smieszny jest i zachowuje sie czasem jak kot spi na parapecie i wpierdziela kitekat:-D

reklama
hahahah, a kiedy masz odebrac??

Elka kurcze juz pol roku nie palisz!! jasny gwint! czadowo! ja sobie chcialam kupic ta oliwke w zelu Johnsons&baby, ale u nas tego nie znajde, chyb awycofali, co za dziady jedne, mieszkam na 3cim swiecie!! Pod koniec sierpnia ma przyjechac moja siostra, to moze mi kupi w Niemcach hihi

Ostatnia edycja:
hahhahahaha tego mi nie powiedzieli :-D pewnie z mutterpassem 28.08, a 23.08 dentysta...

za to dostalam cala reklamowke jakis drobiazgow, probek kremow, magnezu, ksiazeczek gazetek itd., w jednej z ksiazeczek nawet znalazlam cala liste wyprawki dla malucha ;-)

to chodz :-) do tego dostane wiecej pieniazka i w III trymestrze dodatek na wyprawke ;-) gdy ciaza jest problemowa moga cie wyslac na cos jak sanatorium... tyle ze sama to ja nie chce :-D
no i jak pisalam teraz przysluguje nam mieszkanie z 3 pokojami, a jak urodze powiekszy sie do 4 :-)

Ostatnia edycja:
No, ale w koncu nie bylabys tam sama tylko z innymi ciezarowkami:tak: U nas to chyba nic nikomu nie daja, no moze cos na kursie, ale raczej to jakies ulotki i bzdety.

reklama
nie chce niemki sa... nie bede komentowac... :-D dziwne delikatnie mowiac
my szkole rodzenia mamy bezplatna, fitness dla ciezarnych, jogge i co tam jeszcze chcesz... basen rowniez :-)

to jak juz Was pobudzilam to ide jeszcze dospac z godzinke :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry