• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzien dobry :-)

Nanu no szkoda, ale nowy cykl nowa nadzieja :-)

moj siersciuch sobie przypomnial jak to sie budzi pania na sniadanko... poniewaz niereagowalam na gorzkie zale wlazla na lozko usiadla mi na poduszce i mialczala do ucha...

Trudno sie mowi Myszko:)
Trzeba probowac dalej,nie ma co sie uzalac.... tak jak piszesz,nowy cykl-nowa nadzieja,nowe szanse....
Moze wyprobujemy metode co 3ci dzien:P skoro ona taka skuteczna:D

Poki co zabezpieczylam sie w tampony i niech juz sie zacznie, a potem jak najszybciej skonczy:))) wczoraj z S przegadalismy chyba 3h w lozku zanim zasnelismy... po raz kolejny stwierdzam,ze to cudowny czlowiek i kocham go nad zycie! Troche sie przez to nie wyspalam,ale i tak jakos tryskam energia od rana:-)))

Teraz juz jade do pracy,ostatni dzien walki i weekend! :D

W ndz mamy piknik dla pracownikow,mam kupony na piwo,miecho,bigos i inne... tak wiec obiad w ndz z glowy:) dzis tez bo zupka z wczoraj zostala:)

Buziaki kochane:) zycie jest piekne! Nawet jesli kolejny cykl staran przed nami.... a moze wlasnie dlatego! W koncu to sama przyjemnosc:)

Hejka

Nanulika
no trudno nie tym to nastepnym razem, podoba mi sie Twoja postawa energia podejscie:tak:cudowne uczucie miec u swojego boku wspanialego faceta;-)i przekonywac sie o tym wciaz i wciaz:zawstydzona/y:milej zabawy na pikniku pogoda ma byc piekna to napewno bedzie przyjemnie, ja obiad na dzis tez mam;-)moj J gotuje:-)
Myszko ciekawa osobowosc ma ten Twoj zwierz i jaki madry uwielbiam siersciuchy:laugh2:

spiochy wstaaaaaaaaawac :-)

Elka to cwana i przebiegla bestia, a jednoczesnie kochana i jak na kota wierna :-) malo ze dasz jej jesc, jeszcze trzeba z nia w kuchni siedziec coby zjadla ;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobrek

Nanu wlasnie dla takich chwil warto zyc :tak:

Myszka chyba nie chce jednak kota;-)

Dzieki za info o swedzeniu, ja smaruje juz od jakiegos czasu balsamem, ale widac moze musze smarowac ze dwa razy? w kazdym razie kolezanka mi kupila balsamy ziajka mamma i jeszcze go nie stosowalam, bo pisze, ze od 4 miecha, ale moze sprobuje dzis po kapieli:tak:
Dzis rano mialam rutynowe pobranie krwi na toxo, tarczyce i jakies bakterie z moczu. Wyniki wieczorem, wiec zobaczymy co w trawie piszczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry