• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No szkoda, ale nie nastawiałam się, że jestem.
A od nowego cyklu będę was męczyła ustawianiem granic itp. ;-)
No i pewnie chłopa będę musiała bardziej wykorzystywać...

Hejka

Myszko jestem dzieki za troskę, niestety moje zycie zostało zdominowane przez wielokrotne wymiociki:-( i jestem padnieta.
Kupiłam nawet imbir zcieram i sok dodaje do śniadanka lub wypijam sobie łyzeczke tak po prostu. Z córa też sie męczyłam pare tygodni więc norma.Tylko człowiek taki padniety.

Witaj Skowronku, z tym czekaniem róznie bywa jedne dziewczyny czekaja drugie nie. Ja bym poczekała jak nastepna @ przyjdzie w terminie i bedzie normalna to chyba znak że wszystko wraca do normy. Mi lekarz po zabiegu po 3 miechach zrobił usg i powiedział że mam ładne endometrium i że jakby co to mozna próbować. :tak:

MartaI czy czujesz moze już ruchy? jakieś smyrnięcia? ;-)
Dzidziuś śliczny i jaki duży:tak:

Gatto a Ty masz juz jakiś pomysł na ewentualne imię dla Gattina?

Dziewczyny staraczki polecam testy owu tym które jeszcze ich nie stosują u mnie sie sprawidziły w życiu bym nie przypuszczała że mam tak wcześnie owulację a u mnie wychodziło z testu że tak właśnie jest :-)czasem mimo ze ma sie w miare regularne cykle owulka robi psikusa.

Zapominajka nie, nie zjadł :-D tylko się poznęcał i mu go wzięłam :-p nie wiem co mu odbiło :-D --> no szkoda :( ale jeszcze się uda! ja teraz nie będę korzystała z pasków LH ani nic ... mam cykle 31 dniowe więc owulację łatwo obliczyć ( bo z paskami mi wyszedł ostatnio 15 dc) i co ma być to będzie! teraz głowę zajmę sobie remontem i przygotowaniami do ślubu koleżanki ;-) jutro jadę z nią po suknię i przy okazji poszukamy czegoś dla mnie bo buty już mam upatrzone :) test sobie leży w szafce i poczeka na odpowiedni "swój czas" albo mi pecha przyniesie :baffled: ale G mi przetłumaczył,że on w takie coś nie wierzy i będziemy próbować dalej ... a jak się nie uda to zapiszemy się znów na wizytę i pomyślimy gdzie leży problem. Ale podejrzewam,że to podświadomość moja robi psikusa. I jak bardzo chcę ... tak teraz się nie udało.

Ostatnia edycja:
A ja z testów skorzystam, myślę, że dziś zakupię z waszych linków z 10 sztuk.
Ja kiedyś miałam cykle jak w zegarku, żadnych plamień itd. Teraz wszystko jest inaczej.

Skowronku witaj

Motylku, Zapominajka &&&&&& za następne staranka.
Ja z testów korzystałam w pierwszej ciąży. Inaczej w życiu bym nie wpadła na to, że mam owulację w 27 dniu cyklu.

MartaI czy czujesz moze już ruchy? jakieś smyrnięcia? ;-)
Dzidziuś śliczny i jaki duży:tak:

nawet nie wiem jaki ten dzidziuś duży bo nie dało się go zmierzyć w całości. Nóżki za to ma długie bo po długości kości udowej wyszedł nam termin na styczeń. Co do ruchów to wczoraj chyba właśnie czułam smyranie od środka :) nie jestem jeszcze pewna ale jak delikatnie puknęłam w brzucholka to jakby wyraźniejsze było. Sama nie wiem, chyba troszkę za wcześnie jeszcze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry