• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Elka &&&&& i spokojnie kobieto :)

Gatto nie dźwigam dużych zakupów ale dzięki za troskę :*

Motylku fryzura śliczna, zawsze mi się podobało coś w tym stylu ale nigdy nie miałam odwagi zrobić nic podobnego

Ja póki co walczę z szafą i praniem. Zaraz zabieram się za obiadek

No to sobie pospalam, w miedzy czasie zeby nie bylo pranie sie samo zrobilo gdy spalam :-D eM mi wyniosl a ja tylko powiesilam ;-) nawet sie schylac nie musialam :-).
Wlaczylam kolejne i chyba znow glodna jestem:szok: dobrze, ze to wciaz dieta i schudlam ponad kilogram.

Martoos poza sennoscia i niemoznascia wysiedzenie dluzej niz 20-30 min na slonku, to reszta ok. 28.08 mam teraz wizyte, a potem pod koniec wrzesnia.

Gatto &&&&& zaciśnięte. Ja jutro idę zrobić wyniki, ciekawe jak tam to moje TSH wygląda. Przy okazji zrobię morfologię bo ostatnio u endo była nieciekawa. W środę mam ginka więc będziemy miały świeżutki podgląd na sytuację.

gatto haha, nie nadązysz za nim :tak: może słońce go przygrzało, bo to ten z tych misiowatych i może mu za gorąco :)

wybrałam już mniej więcej fryzurę i makijaż na ślub. Zobacz załącznik 492496Zobacz załącznik 492497 miałam już taką fryzurę na mojej 18 i powiem,że wyglądałam "zacnie" hahaha :-)

Fryzura super! :)
Makiajaż też- tylko przestrzegam przed srebrem na oczach.. moja przyjaciółka miała podobny makijaż na swoim ślubie i miało się wrażenie że ma czerwone białka oczne..

Gatto- trzymam kciuki! :) będzie wszystko ok:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry