• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gatto ostatnio czytałam reportaż włoszki która wyszła za polaka..i w latach 80 miała okazję spróbować kiszonej kapusty i baaaardzo chwaliła polskiego schaboszczaka z surówką z kiszonej kapusty.. jest w Twojej okolicy kiszona kapucha??? taka iście polska????

Gatto ostatnio czytałam reportaż włoszki która wyszła za polaka..i w latach 80 miała okazję spróbować kiszonej kapusty i baaaardzo chwaliła polskiego schaboszczaka z surówką z kiszonej kapusty.. jest w Twojej okolicy kiszona kapucha??? taka iście polska????
Zwariowalas??? zero kiszonej kapusty, zero kiszonych ogorkow, wszystko z Pl jak da rade:( oni tu mysla, te glaby, ze jak cos ukiszone to i zepsute:-(

u nas ogorki kiszone mozna kupic w polskim albo ruskim sklepie a moj tez sie krzywi na nie jakbym jadla zgnile :-D
kapuste kiszona maja, ale jadaja ja taka sama tylko na cieplo... nikt nie wpadl zeby do niej cos dorzucic i doprawic :-D

Zapominajka kup test, jak tempka nie spadnie to zrobisz test, moze bedzie trzeba brac cos z progesteronem... bo mnie ta Twoja tempka wcale a wcale @ nie wyglada

W mojej okolicy niestety nie ma polskich sklepow, ruski jest w Padwie, ale ja tam nigdy nie jezdze w tyg. w ogole nie lubie tego miasta, jezdze tam tylko do Sw. Antoniego.

Kicia dawaj adres to Ci zrobie paczke zywieniowa ;-) u nas kapusta jest w paczkach po 500g, a ogorki tez w folii da sie kupic :-) wiec sie nie potlucze w transporcie :-)

Kitus co chcialabys dokladnie wiedziec od Dee? miala dokladnie w 13 tc usuwany guzek na znieczuleniu miejscowym.

Ostatnia edycja:
Kicia dawaj adres to Ci zrobie paczke zywieniowa ;-) u nas kapusta jest w paczkach po 500g, a ogorki tez w folii da sie kupic :-) wiec sie nie potlucze w transporcie :-)
serioooooooooooooooooooo?? kurcze, nie chce cie narazac na koszta, bo to przeciez bedzie wazylo...wiesz.....na razie zrobimy tak, ze zapytam sie siostry czy mi da rade kupic, bo ona w Niemczech mieszka i bedzie u mnie w piatek. Nie wpadlam na to, ze u was to jest :) Jak nie da rady to sie zgadamy:tak:

reklama
spoko, ale wielkie koszty :-D
w kazdym supermarkecie jest kapusta kiszona (sauerkraut) i najlepsza jest z REWE "JA" jakies 35 albo 39 centow za 500g niepamietam dokladnie ceny... smieszne bo najtansza i najlepsza, ja musze ja wyplukiwac bo jest przykwasna, a reszta smakuje jak wior ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry