• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszko na ja wiem że te owsik to nie grożne ale upierdliwe

Motylku tel się nie przejmuj, niech sam dba o swoje;-)

Ja sobie nie wyobrażam tak na nagusa latać, zbyt wstydliwa jestem no i mieszkamy z teściem a na weekendy z bratem M., więc się nie da:sorry2:

reklama
Mój M to jest bardzo zazdrosny , na przykład kupiłam sobie tuniczkę i w niej chodziłam po domu bez dołu i już było pytanie czy tak na mieście byłam :-D:-D ale powiem Wam ,że jest dość długa i wygląda zupełnie jak sukienka na plaży widziałam dziewczyny w podobnych, no ,ale mnie nie wolno tak chodzić hehe jakbym się uparła to bym chodziła ,a najlepsza to jest moja teściowa i jej zaściankowe poglądy , np ,że mężatka w spódniczce chodzić nie powinna kiedyś założyłam na dożynki krótką kieckę to skomentowała,że za krótka , a M na to ,że jak szyją takie to trzeba chodzić ,ale była wściekła ,że syn nie podziela jej zdania hihi

Zapominajka ja swojemu dawalam klocki, auta i co tam chcial on sie bawil a ja mialam spokoj ;-)

Motylku my tu mamy taki program o ubezpieczeniach przedmiotow... ostatnio pokazywali testy na iphonach dopiero upadek z 5-6 pietra niszczyl telefon, a wyswietlacz szlag trafial po upadku z 11 ;-) spoko one sa tak zrobione, ze nic im sie nie stanie. Ja mam xperie neo v i nie mam oporow jak mala sie nia bawi, choc nie rzuca nia ;-)

Kobietka moj tam nie ma nic do tego, wrecz namawia na krotsze...inni moga patrzec, ale nie dotykac :-D cos jak eksponat w muzeum :-D

Ostatnia edycja:
kobietko :-D hehehe i dobrze,że nie podziela. A kiedy masz spódniczki wynosić? Jak będziesz miała 50 lat:-D? a są i takie babcie w mini :-D:-D ja miałam jazdę z 2 mce temu jak byliśmy w galerii i jechaliśmy na dół po tych ruchomych schodach a że miałam bluzkę która eksponowała moje górne walory i po coś się nachyliłam to dostałam ochrzan od G,że jakiś koleś się gapił na moje (.)(.) a to są jego hahahaha...:-D:tak:

myszka ale ja jestem taka,że mi szkoda nowych rzeczy, mi nawet szkoda pierścionka zaręczynowego -> a jak zobaczyłam na nim ryskę to myślałam,że zemdleję :D hahaha, też mam xperię :)

Jak ja nie znoszę jak mi rodzina komentuje ubranie.
Kiedyś pojechałam do babci w spodniach i zwykłym topie. Babcie mnie wyzwała i powiedziała, że za mój dekolt ją we wsi na języki wezmą, że za młoda na takie ubranie jestem itd. I moja mama się wtedy wtrąciła, że po pierwsze to to żaden dekolt, a po drugie kiedy mam go pokazywać - jak będę stara.
Babcia była wściekła.

A w domu najczęściej w tunice i gatkach chodzę, bo tak mi wygodnie.

Motylku - mój M jak się nachylam to mówi ,że mam natychmiast schować jego dydusie bo się będą gapić.Kiedyś mi zrobił awanturę przy teściowej jechaliśmy do wawy i stanęliśmy na siku w barze i tam przed barem stali jacyś faceci ja stanęłam do nich tyłem ,a miałam jeansy zwykłe i paliłam fajkę ,a M siedział naprzeciw nich w aucie i nagle zaczął się trzepać w tym samochodzie więc otworzyłam drzwi nachyliłam się i pytam o co mu chodzi ,na co on :" no tak jeszcze się nachylaj niech się gapią na Twój tyłek" a okazało się ,że oni się gapili na moją pupę i mu nie pasowało ,ale to przecież nie moja wina zazdrośnik jeden ,ale sam to się pewnie ogląda za laskami na mieście jak jeździ.
Zapominajka- ja też nie lubię komentowania zakładam to w czym się dobrze czuję i już.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja tam lubie dekolty :-) najlepsze to takie co ledwo stanik kryja :-D ale by mieli uzywania jezorow na wsi u Twojej babci ;-)
jak bede stara i pomarszczona to bede sie chowac pod tonami ciuchow ;-)

reklama
No to jeszcze nic ... tam gdzie mieszkał G -> ma takiego durnego sąsiada,że masakra :-p i jak syn przywiózł tam swoją dziewczynę czy tam już żonę i miała ubraną właśnie mini to ją z domu wywalił wyzywając od dziwek i najgorszych że cała okolica słyszała :szok: a jak kiedyś była nad jeziorem bez jego syna to ją za kłaki wywlókł ... MASAKRA! z resztą czego chcieć jak jego inny syn miał z jakiegoś przedmiotu ocenę niedostateczną to spakował mu rzeczy wystawił przed dom i go wyrzucił ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry