• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lenka owsiki to nic groznego ;-) troche upierdliwe zwlaszcza w ciazy bo nic owadobojczego Ci nikt nie da... ale jaja zyja jakies 6 tyg poza cialem nosiciela. Wzmozona higiena, pranie poscieli recznikow co dzien z prasowaniem. Odkurzanie i scieranie kurzu (koniecznie jednorazowkami), reszcie rodzinki po tableteczce... no i krotkie pazurki, obcisle gatki i tak z 6 tyg, bo owsik dorosly zyje max 2 tyg, jaja do 6 tyg. wiec jak niedostarczymy nowych jaj stare zdechna i po infekcji ;-) dla ciazy nie sa zagrozeniem

Ania nadal pale, ale ze 3 x mniej jak nie wiecej niz wczesniej, a najczesciej biore dymka od eMa... najgorzej rano, a potem juz tak nie mam ochoty.

Ostatnia edycja:
wykład o owsikach rewelacyjny:-) :tak: a palenie moja droga ograniczaj!!!!!
:tak:

Lenka myślałam że to Twój taki 'pewniak';-) może na dziewczynkę są takie objawy, co????

Myszko- widzę ,że nie jestem sama też walczę z papierochami , tylko ,że u mnie M nie pali , kupiłam sobie e papierosa i go ciumkam :tak: nie śmierdzę nie wciągam tych wszystkich substancji smolistych ,ale jego też rzucę bo ileż można w końcu staranka za 8 miesięcy.
Madzia- witaj zapalam światełko (*) dla Twojego Aniołka ja jestem tu nowa ,ale zapraszam serdecznie do dyskusji.
ja dziś spiłam kawkę i sobie siedzę z Wami w piżamce jeszcze :zawstydzona/y:

Aniu juz mialam z nimi do czynienia nie raz... a to z przedszkola, a to ze szkoly... i takie to zycie z dziecmi:-D wiecznie nas cos w doope gryzie ;-) :-D dobrze, ze nie muchy bo jeszcze humorzasta bym byla ;-):-D

Motylku przeceniasz mnie, to nie moj wyklad tylko to co spamietalam z porad pediatry no i to co juz przerobilsmy zgodnie z zaleceniami :-D

a co do pizamy... ja wstalam o 6:00 a nadal latam w szlafroku :-D spie bez pizamy :-P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry