• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniu skarbie pytalas o suwaczek, wstawie po wizycie ;-) no i chcialas wykres, zeby sie zapatrzec :-)

b_6.jpg
b_w.jpg
b_1.jpg
b_d.jpg
pregnant.jpg
b_1.jpg
b_5.jpg
b_perc.jpg
complete.jpg
p_2.jpg
p_3.jpg
p_7.jpg
days_to_go.jpg
to na dzis :-)
na sniadanko zjadlam banana ;-) a wstalam wczesnie bo musialam dokonczyc cos dla synka do szkoly :-)

reklama
Myszka Ty za niego lekcji nie odrabiaj ;-):-)
a skąd masz tak ładnie rozpisany stan ciążowy???
Elka a ja w pracy, kawa gdzieś może o 12.. albo i wcale, zaraz herba i śniadanie i zaraz po piątku:-) szkoda tylko ze weekend tak szybko mija..:dry:

synus zadowolony z nowej klasy choc szkola ta sama ;-) ma nowych nauczycieli, dyrektor (swoja droga przesympatyczny facet z niesamowitym podejsciem do dzieci) uczy go matematyki. Jak maly stwierdzil... wreszcie cos rozumiem :-D ma juz nowych przyjaciol z klasy, no i tych z klasy integracyjnej, ale ich podzielono tak ze kazde w innej klasie jest. Juz przyniosl podpisanie zgody na wycieczke do Holandii, a jada w czerwcu ;-)

Aniu stad http://www.countdownmypregnancy.com

Ani@k bo wszystko co dobre szybko sie konczy ja jeszcze jutro do pracy na 5 godzin i wolne:cool2:Chyba mi przyszly testy owu musze odebrac z poczty...no to niech Malpiszon spada na drzewo banany prostowac a my zabieramy sie do roboty:rofl2:

Myszko brrrrr matma nienawidze matmy:nerd:fajnie ze mu sie podoba latwiej mu bedzie przetrwac do nastepnych wakacji;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry