• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczynki, niedawno wróciłam od endo i po drodze zrobiłam zakupy. Poszłam dwa razy a i tak muszę A. wysłać wieczorem po napoje i ciężkie sprawunki. Wizyta u endo raczej nic ciekawego-wyniki się poprawiły ale nadal mam brać leki. Witaminy mam kupić bez jodu i osobno jodid brać bo muszę małą dawkę. Podeszłam do ginki i mnie pochwaliła że taka czujna jestem. Mogę kupić sobie jakiekolwiek które nie mają jodu. Wbrew pozorom to nie takie proste znaleźć. Wieczorem sobie na spokojnie poszukam w necie.
Ja na dzisiaj ambitny plan- reszta sprzątania, bigos i babeczki z nadzieniem różanym. Za oknem się rozpadało i najchętniej bym weszła pod koc i przespała resztę dnia ...

reklama
Cześć Dziewczyny :) Można się do Was dołączyć? :) Tak tu sobie pięknie gadacie, że aż zapomniałam, po co szukałam takiego forum :) jejku jejku, wiecie jak dobrze jest wiedzieć, że nie jest się samą z takimi przeżyciami, jak moje...ja straciłam dwa Aniołeczki, oba w 6tc. przyczyna nieznana...jak większość pewnie...
marta-I- pisałaś o endo, chorowałaś na tarczycę już przed ciążą, czy dopiero w ciąży?

Nana- witaj u nas , rozgość się ja też jestem świeżak tutaj na wątku , przykro mi z powodu Twoich strat (*)(*) wiemy wszystkie jak to boli i rozumiemy Cię doskonale pisz śmiało.
Butterfly - co tam masz dziś dobrego na obiadek?
W ogóle co tam macie wszystkie do papu dobrego może jakiś przepis ściągnę?:-p
Marta- dobrze ,że wyniki są lepsze , jestem ciekawa jak się sprawy mają z moją tarczycą pod koniec września mam kontrolę u endo.
Zapominajka- a to złodziej no popatrz.
Naszła mnie ochota na kabanosy i dziś wybieramy się z M na zakupy więc chyba sobie kupię chociaż jestem na diecie:zawstydzona/y: i chyba nie powinnam ,ale co tam jeden kabanos mi krzywdy nie zrobi chyba.
Tak u mnie pada i pada ,że weszłam sobie pod kocyk i się relaksuję jeszcze gorąca herbatka by się przydała.

marta-I- pisałaś o endo, chorowałaś na tarczycę już przed ciążą, czy dopiero w ciąży?

Witaj kochana, rozgość się :) nadczynność tarczycy miałam zdiagnozowaną w czerwcu ubiegłego roku, chwilę przed rozpoczęciem starań. W pierwszej ciąży choroba troszkę odpuściła i było ładne TSH ale jak zaszłam w drugą to cały czas walczę :(

marta dziś taki dzień, odpoczywaj sobie :happy2:

najchętniej bym tak zrobiła a tu tyle roboty czeka :( ale zostawiam jeden pokój mężowi, niech troszkę popracuje w domu. Poza tym on w tym pokoju sobie na razie graciarnie zrobił więc niech ogarnia. Wszystko inne posprzątane, teraz zmykam do gotowania, pieczenia itp. Wieczorkiem tylko podłogi i goście mogą przyjeżdżać :)

reklama
Hej

Ale mi smaka narobiłyście tymi babeczkami chyba kupie składniki i sobie upiekę.
Marta-I swietnie że wyniki lepsze:tak:
Witam nowe Dziewczynki i zapalam
[*] dla Aniołków.:-(
Ja dziś humor mam do du.... rano obudził mnie ból brzuszka na wkładce ciemniejsze brazowe plamienie może krwiak sie opróżnia ech no w każdym razie musze podreptać potem na zebranie w przedszkolu takze zalicze krótki spacerek. A w przyszłym tygodniu mam pakiecik ciązowych badanek do zrobienia pewnie nieźle zabule za nie. Ciekawe jak spedzaja ostatnie tyg ciązy "zaawansowane" cieżaróweczki nasze.:-)
miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry