reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Mi sie regularnie snilo ze poronilam,ja siedzaca na lozku a wkolo kaluza krwi.... masakra... dlatego tak sie boje swoich schiz teraz jak sie nam uda....

Coz,jakos trzeba to bedzie przezyc... zreszta mam was:)

reklama
Witajcie ja dziś lecę na pobranie krwi zbadać tsh , ft3 i ft4 zobaczymy jak tam hormonki , miłego dzionka życzę :-)

Ewci super wieści
Danutaski widzisz jaka Ninka zdolniacha, dała radę:-D

Nanu fiu fiu jaki skok

Widziałąm swoje 6 mm szczęscie, widziałam serduszko, mam kartę ciąży , nie mogę w to w uwierzyć lidka.jpg

Mam brać luteinę, stwierdził że kłucia mogą być a bołe jak na @ nie bardzo wieć lepiej dmuchać na zimne, następna wizyta za 3 tyg:-D:-D:-D

Kobietka milej wizyty u wampira ;-)

Nanu to moj pierwszy koszmar taki... i pewnie sprowokowany tymi cholernymi perypetiami z woreczkiem. Wczoraj wrabalam mielonego obgotowanego po smazeniu i czekajac na reakcje ze strony wora usnelam... pewnie stad to cholerstwo ;-)

Lenka gratulacje udanej wizyty :-) to dokladnie tyle samo co u mnie w tym samym dniu wizyty wiec musi byc dobrze :-) tyle ze ja mam wizyty co 4 tyg, ale Ty z racji poronienia masz ekstra traktowanie ;-)
A jak mezus niedowiarek?

Ostatnia edycja:
Ciaża o dwa dni młodsza niż ja obstawiałam, wczoraj był 6 t 2 dni, cieszę sie ze nastepna wizyta za 3 tyg, mam nadzieję ze szybko zleci

No dzisiejsza ze tak powiem "na czysto" :)

Ciekawe jaka jutro bedzie,w poprzednim cyklu po tym zabarrwionym sluzie mialam spadek a teraz skok na maxa...

Ostatnia edycja:
reklama
jak narazie to ladnie sie zapowiada ;-) zerkalam na Twoj poprzedni cykl i niczym nie jest podobny do tego ;-) tak, ze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lenka dawaj opowiadaj reakcje mezusia, strasznie mnie ciekawi jak przyjal dobre wiesci i czy juz mu leki i obawy przeszly

Do góry