reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

wiem własnie.... ale tak jak piszesz, czasu jest sporo:) zobaczymy jak to wszystko się potoczy:) zacznijmy od tego,że nie ma pewności że jestem w ciąży póki co:p

reklama
^^ my tam swoje wiemy :-D

a ta aukcja co Ci wrzucalam zakonczyla sie na 2,03 plus 7 wysylka czyli w sumie 9 ;-)

dobra oddaje peceta dziecku i zmiatam ;-)
milej niedzieli Lalunie :-)

Lenka - witaj , ja też będę się cieszyć z objawów choćbym miała się codziennie przytulać do kibelka to i tak będę szczęśliwa :-)

Heloł niedawno wrocilam do domku bylam ze znajomymi na grzybach niestety nic bardzo nie znalezlismy ale co sie naspacerowalam i pooddychalam swiezym powietrzem to moje;-)Teraz czekam na obiadek, J kaczke z jablkami piecze;-)mmmmm juz mi slinka leci buziole Kochane

helol,
kurcze dyskusje wozkowe, ciuchowe, a ja jeszcze nic nie ma, slownie N I C . jakos sie boje kupowac:baffled: ale dzis jade do galerii to jak cos znajde ladnego to kupie:)

Hej, ja się również witam choć chyba ostatnia :zawstydzona/y:, zaraz Was podczytam co pisałyście. Wczoraj wieczorem pisałam do położnej powiedziałam jej o tym plamieniu, stwierdziła że to może być implantacja i mam zrobić test za ok 2 tygodnie, ale zrobię go chyba wcześniej,. póki co mam okropnie bolesne skurcze brzucha nie często ale się pojawiają.. zobaczymy co wyjdzie choć bym tak chciała aby to było to :),.

reklama
Do góry