sweety22
Zaangażowana w BB
juz w domu
to krwawienie to wredna @ moje hormony oszalaly po odstawieniu antykoncepcji tak twierdzi lekarz
zrobili badanie moczu i nic nie znalezli
antykoncepcje odstawilam w lipcu i bylo wszystko ok a w trzecim miesiacu oszalaly hormony
dostalam lek na zatrzymanie krwawienia i uregulowanie cyklu do dwoch dni powinno ustac krwawienie i nastepna @ powinna byc normalna
bralam zastrzyki antykoncepcyjne po nich sa duze problemy moglam sie spodziewac ze beda cyry
a brzuch i plecy bola mnie gorzej niz przy poronieniu nie umiem sie wogole wyprostowac.
to krwawienie to wredna @ moje hormony oszalaly po odstawieniu antykoncepcji tak twierdzi lekarz
zrobili badanie moczu i nic nie znalezli
antykoncepcje odstawilam w lipcu i bylo wszystko ok a w trzecim miesiacu oszalaly hormony
dostalam lek na zatrzymanie krwawienia i uregulowanie cyklu do dwoch dni powinno ustac krwawienie i nastepna @ powinna byc normalna
bralam zastrzyki antykoncepcyjne po nich sa duze problemy moglam sie spodziewac ze beda cyry
a brzuch i plecy bola mnie gorzej niz przy poronieniu nie umiem sie wogole wyprostowac.
Sweety szczescie w nieszczesciu mozna by zec, dobrze ze to tylko @ wszystko sie uspokoi i bedzie dobrze...u mnie tempka ciut w dol eh czyzby sie nie udalo
:-(
. W nocy też odszedł mi czop śluzowy (nie krwisty, zabarwiony na "pomarańczowo"), nie wiem tylko czy cały czy część bo nie wiem ile tego powinno być. Poza tym nic się nie dzieje, ale już bliżej jak dalej i nie mogę się doczekać