• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sweety to dobrze, trzymam kciuki &&&&&&
Nanu oby tempka nie robiła psikusów &&&&&&

A oto kącik naszego przyszłego bombelka, widać też torbę do szpitala hehe no i zawartość szafy - ubranka na pierwsze pół roku + troszkę na 6-12 m-cy i wanienka z "osprzętem". Ja za różowym kolorem nie przepadam, ale siła wyższa :-p - jak widać pokoik "słodko pierdząco różowy" :-p pokoj01.jpgpokoj02.jpgpokoj03.jpg

A i jeszcze zapomniałam dodać - na weselu jak byliśmy, wszystkie ciotki i znajomi jednym głosem powtarzali (patrząc na kształt brzucha) - BĘDZIE CHŁOPIEC!!
Tłumaczenie że na USG widać wargi sromowe teraz już dokładnie bo pupa do góry nic nie dają - "CHŁOPCU MOŻE SIĘ POJAWIĆ SIUSIAK W OSTATNIM MOMENCIE!" - na co już odpowiadałam tylko - "to będzie miał różowy pokój i różowe ubranka":baffled:
Na ostatnim USG było też widać włoski na głowie !!

hej dziewczynki
danutaski cudny pokoik, też nie lubię różowego ale ten Twój ma swój urok ;-)

Wczoraj miałam kiepskie popołudnie, nie miałam siły zajrzeć.Poszłam wcześnie spać i dzisiaj troszkę lepiej. Pogoda za oknem nastraja pozytywnie. Niedługo zbieramy się ze świnką do pani wet ale najpierw zadzwonimy. Niby była kartka, że od 17ego przyjmuje normalnie ale po piątkowej akcji wolę się upewnić. Wyprawiłam mężusia do pracy,zjadłam śniadanko i dobudzam się przy ince z mlekiem
miłego dnia laseczki:*

Danutaski na chlopca brzusio u mnie byl strasznie rozlany, bardziej wygladalam na gruba niz ciezarna :-D na Sare mialam pileczke pomimo dodatkowych kilogramow... ten siusiak po porodzie tez sie moze pojawic nawet na kilkadziesiat lat pozniej :-D cuda chirurgii plastycznej :-D
Pokoik cudenko taki slodziutki :-), wg mnie brakuje przybornika na pieluszki i puder itp, sa takie wieszane na boku lozeczka z kieszonkami (masz wtedy wszystko pod reka) ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki,
Danutaski pokoik slodziuchny.....wierze, ze nie mozesz sie doczekac, w koncu siedzac w takim na fotelu i karmic mala to sama przyjemnosc!
Nanu chcialam zaznaczyc, ze ja BRALAM PROGESTERON od poczatku!!! bralam go w zastrzykach co 2 dni. Moi wykres tak sie przedstawial, ale spadki zazwyczaj mialam w dniach nie brania. I moje spadki nie byly nizsze niz 1 stopien.
Pozdrawiam was dziewczynki!

reklama
Hej dziewczyny!

Przepraszam ze was tak zaniedbuję... czytam was cały czas na bieżąco ale nie mam jak pisać z małym na rękach :zawstydzona/y: Nie mogę się doczekać kiedy te zęby mu w końcu wyjdą i zacznie się normalnie zachowywać!

Danu
mnie też strasznie denerwowały takie opowieści... a już w ogóle rozjuszyła mnie baba w szkole rodzenia która twierdziła że nie unikniemy popękanych brodawek i że będzie bolało... a co ciekawe karmiłąm pół roku i ani razu nie miałam żadnych ran ani nie odczuwałam żadnych bóli! Poród też nie był wcale straszny! Bolało ale nie tak zebym umierała... gorszy był połóg ale też bez przesady... Tak więc uszy go góry! Bardzo dużo zależy od naszego nastawienia! a spotkanie z maluchem to niesamowite przeżycie! :tak: aż ci zazdroszczę tej cudownej chwili!

A pokoik BOSKI!

Elka
niepokojące jest u ciebie to plamienie przez tyle czasu.... jak przyjdzie @ to na twoim miejscu zbadałabym sobie progesteron... bo może tu tkwić problem... Ale trzymam kciuki zeby wredota nie przyszła!!

Ciężaróweczki jak się czujecie??

Myszko
o matko jak ten twój suwaczek zasuwa!! Niedawno zaszłaś w ciąże a niedługo zacznie się II trymestr!!

Nanu Danutaski ma rację... też bym wybrała się do gina po Lutkę...

Sweet bardzo mi przykro... :-( oby się wszytko unormowało!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry